Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
chybová hláška po aktualizaci
Kdyztak si udělám i kopii nějakého webu a zkusím tu instalaci patranim
Hodilo mi to chybu ve zpracování aktualizace (už nevím, jestli timeout nebo chyba serveru). Joomla se tvářila, že je ve verzi 3.9.0. a že je OK, ale chyběla tam celá komponenta soukromí. Ani reinstalace 3.9 nepomohla. komponenta se doinstalovala až pátráním a to může být podobný případ.
Začal bych přechodem na PHP 7x.
A možná by nebylo na škodu vytvořit kompletní zálohu v Akeeba Backup. Vše na FTP a v databázi vymazat a nakonec web obnovit ze zálohy pomocí Akeeba Kickstart.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Bong napsal: Na Endoře jsem míval různé problémy s hostingy, které byly free a poté povýšeny. Ale podpora bude tvrdit, že to není možné
Začal bych přechodem na PHP 7x.
A možná by nebylo na škodu vytvořit kompletní zálohu v Akeeba Backup. Vše na FTP a v databázi vymazat a nakonec web obnovit ze zálohy pomocí Akeeba Kickstart.
bongu, to už zavání čarodějnictvím :woohoo:
za to nemůže žádný hosting, směle upgradujte na J3.9.
Jen jste zapomněl po upgradu Joomla udělat základní věc, kterou musí Senior administrátor umět:
Zkontrolovat integritu DB tabulek a provést fix:
administrator/index.php?option=com_installer&view=database
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Rudolf Baláš napsal: Petře,
Jen jste zapomněl po upgradu Joomla udělat základní věc, kterou musí Senior administrátor umět:
Zkontrolovat integritu DB tabulek a provést fix:
administrator/index.php?option=com_installer&view=database
to je jak mluvit do dubu, to jsem mu psal již 14.11. v 21:46
kam se v administraci dostanete?
dostanete se třeba na /administrator/index.php?option=com_installer&view=database a /administrator/index.php?option=com_installer&view=discover
Pokud ano, zkontrolujte si databázi a podívejte se , zda vám něco nezbývá k doinstalaci.