Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Správce médií - nahrané obrázky se nezobrazuji
23. kvě 2018 15:04 #135873
Dobré odpoledne,
chtěla jsem poprosit o radu - nahrávala jsem jako vždy, přes "Správce medií", fotky (velikost do 20kb), ale fotky se mi v náhledu neukazují ač se vše "úspěšně" nahrálo - viz.příloha. Fotky ze včerejšího dne jsou v náhledu OK.
chtěla jsem poprosit o radu - nahrávala jsem jako vždy, přes "Správce medií", fotky (velikost do 20kb), ale fotky se mi v náhledu neukazují ač se vše "úspěšně" nahrálo - viz.příloha. Fotky ze včerejšího dne jsou v náhledu OK.
23. kvě 2018 15:35 #135877
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
tady je těžká rada, když to není možno vidět.
nejjednodušší ve v "prozkoumat" v prohlížeč najít, kde ten soubor má být a případně se přes FTP podívat, zda tam skutečně je.
Tipuji, že tam nebude.
A to může způsobit hodně věcí od špatného oprávnění a vlastnictví složek a souborů až po poškozený soubor.
nejjednodušší ve v "prozkoumat" v prohlížeč najít, kde ten soubor má být a případně se přes FTP podívat, zda tam skutečně je.
Tipuji, že tam nebude.
A to může způsobit hodně věcí od špatného oprávnění a vlastnictví složek a souborů až po poškozený soubor.
23. kvě 2018 18:16 #135884
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel
jelikož to je skoro čistá nová Joomla, tak jsem umazal vše co jsem vytvořil ve složce Images.
Bylo to images/aaaaa/bbbb/cccc/soubory
to se nezobrazovalo.
Vytvořil jsem v joomle nové adresáře images/aaaa/bbbb/soubory
fotky jsem nahrál přes joomlu a funguje. A zjistil jsem, že přes joomlu mohu nahrávat jen po 10 ks fotek.
Bylo to images/aaaaa/bbbb/cccc/soubory
to se nezobrazovalo.
Vytvořil jsem v joomle nové adresáře images/aaaa/bbbb/soubory
fotky jsem nahrál přes joomlu a funguje. A zjistil jsem, že přes joomlu mohu nahrávat jen po 10 ks fotek.
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
23. kvě 2018 19:05 #135887
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Jaký je hosting? Pokud Wedos, co práva CHOWN? Mají na to (obtěžující) nástroj v administraci ostingu.
Ohledně počtu nahrávání obrázků, dnes jsem zjistil, že skrze JCE na 1 webu mohu nahrát jen max 6 obrázků najednou. JCE aktuální, J! 3.8.7.
Ohledně počtu nahrávání obrázků, dnes jsem zjistil, že skrze JCE na 1 webu mohu nahrát jen max 6 obrázků najednou. JCE aktuální, J! 3.8.7.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!