Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Došlo k chybě 1054
03. kvě 2017 22:30 #131247
Dobrý den, prosím o pomoc - radu - návod,
tvořil jsem a spravuji web a došlo k odchodu PC na věčnost. Když se přihlásím z nového PC, mám hlášku:
Chyba
Unknown column 'a.client_id' in 'field list' Unknown column 'a.client_id' in 'where clause'
a když se snažím dostat na Nabídka - Main menu, vyskočí hláška: 1054 Unknown column 'client_id' in 'field list'
V podstatě ve všem v Nabídce je chybová hláška.
Děkuji za pomoc, vysvětlení.
tvořil jsem a spravuji web a došlo k odchodu PC na věčnost. Když se přihlásím z nového PC, mám hlášku:
Chyba
Unknown column 'a.client_id' in 'field list' Unknown column 'a.client_id' in 'where clause'
a když se snažím dostat na Nabídka - Main menu, vyskočí hláška: 1054 Unknown column 'client_id' in 'field list'
V podstatě ve všem v Nabídce je chybová hláška.
Děkuji za pomoc, vysvětlení.
03. kvě 2017 23:35 #131248
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ten web, to spravujete na local?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. kvě 2017 12:45 #131259
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Dělal jste aktualizaci ?
pokud ano proveďte fix databáze a možná pomůže hledat forum.joomla.org/viewtopic.php?t=947648
pokud ano proveďte fix databáze a možná pomůže hledat forum.joomla.org/viewtopic.php?t=947648
Poděkovali: Stanislav Váňa
08. kvě 2017 15:57 #131309
Odpověď od Stanislav Váňa
Uživatel
Dobrý dem, provedl jsem aktualizaci na 3.7.0. a právě po této aktualizaci mi píše plno chyb.
když otevřu Články ( potřebuji napsat nový ) - vyskočí hláška:
Upozornění
Při nahrávání komponenty došlo k chybě: com_fields, Komponenta nebyla nalezena.
Podívám se na zmíněný link.
Moc děkuji za váš čas a rady.
když otevřu Články ( potřebuji napsat nový ) - vyskočí hláška:
Upozornění
Při nahrávání komponenty došlo k chybě: com_fields, Komponenta nebyla nalezena.
Podívám se na zmíněný link.
Moc děkuji za váš čas a rady.
08. kvě 2017 17:56 #131311
Odpověď od Stanislav Váňa
Uživatel
FIX pomohl, ale hlásí mi to chybu následující:
Warning: SimpleXMLElement::xpath(): Invalid predicate in \Inetpub\webs\5011544_web\www\libraries\joomla\form\form.php on line 1620
Warning: SimpleXMLElement::xpath(): xmlXPathEval: evaluation failed in \Inetpub\webs\5011544_web\www\libraries\joomla\form\form.php on line 1620
Toto je, když otevřu Šablony - nepracuji na lokále! Hlásím se z různých PC, abych mohl průběžně doplňovat web...
Ještě jedna hláška - Dočasná složka Joomla není pro instanci Joomla! zapisovatelná nebo neexistuje.
Prosím o radu - pomoc.
Warning: SimpleXMLElement::xpath(): Invalid predicate in \Inetpub\webs\5011544_web\www\libraries\joomla\form\form.php on line 1620
Warning: SimpleXMLElement::xpath(): xmlXPathEval: evaluation failed in \Inetpub\webs\5011544_web\www\libraries\joomla\form\form.php on line 1620
Toto je, když otevřu Šablony - nepracuji na lokále! Hlásím se z různých PC, abych mohl průběžně doplňovat web...
Ještě jedna hláška - Dočasná složka Joomla není pro instanci Joomla! zapisovatelná nebo neexistuje.
Prosím o radu - pomoc.