Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
LiveChat
09. bře 2017 10:06 #130470
Ahoj všetkým,
Testujem na Joomla! 3.6.5 Stable. Skúšal som LiveChat extensions.joomla.org/extensions/extensi...ort-hosted/livechat/ . O pár dní som LiveChat odInštaloval ale na konzole prehliadača mi nabiehajú takéto hlášky:
GET
secure.livechatinc.com/licence/6514781/tunnel_callback.cgi [HTTP/1.1 200 OK 758ms]
GET
va.v.liveperson.net/api/js/30187337 [HTTP/1.1 200 OK 121ms]
GET
cdnx.livechatinc.com/website/media/css/styles.1489007056.css [HTTP/2.0 200 OK 0ms]
GET
cdnx.livechatinc.com/website/media/js/scripts.1488986010.js [HTTP/2.0 200 OK 0ms]
GET
cdn.livechatinc.com/staginggo/tracking.js
GET
secure-lc.livechatinc.com/licence/8413431/script_data.js
Keď vypnem WIFI:
GET
secure.livechatinc.com/licence/6514781/ping [0ms]
Keď vymažem všetky cookies v správcovy cookies-Mozila, tak o pár sekúnd sú tam znova.
Otázka: Môže mi niekto vysvetliť čo to znamená? Môžu to spôsobovať cookies?
Ďakujem za odpoveď.
Testujem na Joomla! 3.6.5 Stable. Skúšal som LiveChat extensions.joomla.org/extensions/extensi...ort-hosted/livechat/ . O pár dní som LiveChat odInštaloval ale na konzole prehliadača mi nabiehajú takéto hlášky:
GET
secure.livechatinc.com/licence/6514781/tunnel_callback.cgi [HTTP/1.1 200 OK 758ms]
GET
va.v.liveperson.net/api/js/30187337 [HTTP/1.1 200 OK 121ms]
GET
cdnx.livechatinc.com/website/media/css/styles.1489007056.css [HTTP/2.0 200 OK 0ms]
GET
cdnx.livechatinc.com/website/media/js/scripts.1488986010.js [HTTP/2.0 200 OK 0ms]
GET
cdn.livechatinc.com/staginggo/tracking.js
GET
secure-lc.livechatinc.com/licence/8413431/script_data.js
Keď vypnem WIFI:
GET
secure.livechatinc.com/licence/6514781/ping [0ms]
Keď vymažem všetky cookies v správcovy cookies-Mozila, tak o pár sekúnd sú tam znova.
Otázka: Môže mi niekto vysvetliť čo to znamená? Môžu to spôsobovať cookies?
Ďakujem za odpoveď.
09. bře 2017 11:37 #130473
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Byla to opravdu jen instalace něčeho, nebo jste i nacpal kód do php stránek?
Nejjednodušší je obnovit stránky ze zálohy před instalací rozšíření...
Nejjednodušší je obnovit stránky ze zálohy před instalací rozšíření...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Ben
09. bře 2017 14:11 #130478
Odpověď od Ben
Uživatel
Bola to len instalace. Opravdu. Ale hlášky mám na svojom PC prehliadači. Teda ako user.
.........
Kompletne som odinštaloval a nainštaloval system. Po zmazani systemu zostal v public_home len môj php.ini a cookie1.txt s tymto obsahom kde bol aj tento riadok: www.livechatinc.com FALSE / FALSE 1518806689 lc4_window 420
Zálohu starého systému som kopol na novú doménu. Túto starú inštaláciu budem testovať s čistého PC— bez livechatinc.com cookies. Mozila extension cookies manager+ nainštalovaný v prehliadači Mozila na mojom PC MAC momentálne blokuje tieto hlášky.
Otázka: Je možné aby sa user ktorý použije LiveChat system a odsúhlasí použitie cookies na xy stránke , nainfikoval cez tieto cookies tak že jeho PC bez jeho vedomia volá “nejaké xy.js a tunnel_callback.cgi” ?
Otázka2: Je toto bežná situácia alebo večšina userov nepozerá na konzolu?
Prepáčte mi prosím ak sú moje otázky úplne mimo ale som v tomto obore úplne nový a ešte neviem posúdiť čo je dôležité a čo nie. Možno zbytočne strácam čas..
Ďakujem za odpoveď.
.........
Kompletne som odinštaloval a nainštaloval system. Po zmazani systemu zostal v public_home len môj php.ini a cookie1.txt s tymto obsahom kde bol aj tento riadok: www.livechatinc.com FALSE / FALSE 1518806689 lc4_window 420
Zálohu starého systému som kopol na novú doménu. Túto starú inštaláciu budem testovať s čistého PC— bez livechatinc.com cookies. Mozila extension cookies manager+ nainštalovaný v prehliadači Mozila na mojom PC MAC momentálne blokuje tieto hlášky.
Otázka: Je možné aby sa user ktorý použije LiveChat system a odsúhlasí použitie cookies na xy stránke , nainfikoval cez tieto cookies tak že jeho PC bez jeho vedomia volá “nejaké xy.js a tunnel_callback.cgi” ?
Otázka2: Je toto bežná situácia alebo večšina userov nepozerá na konzolu?
Prepáčte mi prosím ak sú moje otázky úplne mimo ale som v tomto obore úplne nový a ešte neviem posúdiť čo je dôležité a čo nie. Možno zbytočne strácam čas..
Ďakujem za odpoveď.
09. bře 2017 16:42 #130482
Odpověď od Ben
Uživatel
Jo.. Už som to našiel. Je to celkom vtipné.
Prevádzkovateľ môjho hostingu používa LiveChat.
:blink:
Vkaždom prípade,
Ďakujem za odpoveď.
Prevádzkovateľ môjho hostingu používa LiveChat.
:blink:
Vkaždom prípade,
Ďakujem za odpoveď.