Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Themler, tvorba šablon pro Joomla
16. dub 2016 21:58 #126665
Zdravím, má někdo zkušenost s Themler ? Dělám weby pomocí Artisteeru, ale zvažuji koupi Themleru. S artisteerem jsem byla spokojená, ale už to chce něco nového.
Budu ráda za vaše dojmy, postřehy atd díky
Budu ráda za vaše dojmy, postřehy atd díky
09. pro 2016 21:25 #129531
Odpověď od alesek
Návštěvník
Artisteer už se nevyvíjí, Themler je už jinde. HTML5 + CSS3, Parallax součástí Themleru pro stránky typu One Page Web, ... přímá podpora layout VirtueMart, PrestaShop, ...
Přímá editace superadministrátorem zalogované Joomla, kdy se na požádání spustí z Joomla Themler, upravím co potřebuju a po uložení je rovnou upravená Joomla. Ano, Themler edituje nainstalovaný template )
Režim spuštění on-line Themleru v prohlížeči (když jsem u zákazníka a potřebuju na místě něco pozměnit).
Rozšířená podpora responzivity mobilních zařízení, včetně konkrétních limitů rozlišení a možnosti vypnutí prvků webu třeba na mobilu apod ... mapy "stromu" layoutu pro lepší orientaci formou padací nabídky i graficky ... volná tvorba pozic pro Joomla v libovolném místě ...
On-line zdarma připravených asi 1000 layoutů a 30 000 obrázků k volnémů použití. Layouty se používají, jako sekce (vodorovný pruh s layoutem), třeba že chci tři sloupce vedle sebe, pod to další layout, jao jeden vodorovný pruh a pod to dva sloupce a jeden z nich s fotkou, ... prostě to sypu na stránku a jen doplním texty, fotky, tlačítka, seznamy, ...
Přímá editace superadministrátorem zalogované Joomla, kdy se na požádání spustí z Joomla Themler, upravím co potřebuju a po uložení je rovnou upravená Joomla. Ano, Themler edituje nainstalovaný template )
Režim spuštění on-line Themleru v prohlížeči (když jsem u zákazníka a potřebuju na místě něco pozměnit).
Rozšířená podpora responzivity mobilních zařízení, včetně konkrétních limitů rozlišení a možnosti vypnutí prvků webu třeba na mobilu apod ... mapy "stromu" layoutu pro lepší orientaci formou padací nabídky i graficky ... volná tvorba pozic pro Joomla v libovolném místě ...
On-line zdarma připravených asi 1000 layoutů a 30 000 obrázků k volnémů použití. Layouty se používají, jako sekce (vodorovný pruh s layoutem), třeba že chci tři sloupce vedle sebe, pod to další layout, jao jeden vodorovný pruh a pod to dva sloupce a jeden z nich s fotkou, ... prostě to sypu na stránku a jen doplním texty, fotky, tlačítka, seznamy, ...
09. pro 2016 21:34 #129533
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Pro Joomlu používám Quix v Pro verzi, viz
www.themexpert.com/quix-pagebuilder
Šlape docela dobře, ale nevím, jestli hledáš builder jednotlivých stránek nebo spíš celých šablon.
MaK.
Šlape docela dobře, ale nevím, jestli hledáš builder jednotlivých stránek nebo spíš celých šablon.
MaK.
--- -- -
09. pro 2016 21:39 #129534
Odpověď od alesek
Návštěvník
To byla moje odpověď slečne nebo paní, co se ptala na nějaké podrobnosti k Themleru
09. pro 2016 21:42 #129535
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
já reagoval na „ale už to chce něco nového.“
MaK.
MaK.
--- -- -