Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s přesunem na localhost
19. úno 2016 09:42 #125915
Dobrý den,
prosím pomůže mi někdo? Chci si přesunout web na localhost k sobě do počítače, ale po nastavení všeho, včetně configuration.php se mi zobrazuje hláška:
Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'Unknown column 'header' in 'field list' in C:\wamp64\www\my-site\novy\libraries\joomla\database\driver\mysqli.php on line 610
a další pod tím:
RuntimeException: Unknown column 'header' in 'field list' SQL=SELECT `new_url`,`header`,`published` FROM `salon_redirect_links` WHERE `old_url` = 'http://localhost/my-site/novy/' LIMIT 0, 1 in C:\wamp64\www\my-site\novy\libraries\joomla\database\driver\mysqli.php on line 610
už si nevím rady v čem by mohl výt problém. Budu rád za každou radu
prosím pomůže mi někdo? Chci si přesunout web na localhost k sobě do počítače, ale po nastavení všeho, včetně configuration.php se mi zobrazuje hláška:
Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'Unknown column 'header' in 'field list' in C:\wamp64\www\my-site\novy\libraries\joomla\database\driver\mysqli.php on line 610
a další pod tím:
RuntimeException: Unknown column 'header' in 'field list' SQL=SELECT `new_url`,`header`,`published` FROM `salon_redirect_links` WHERE `old_url` = 'http://localhost/my-site/novy/' LIMIT 0, 1 in C:\wamp64\www\my-site\novy\libraries\joomla\database\driver\mysqli.php on line 610
už si nevím rady v čem by mohl výt problém. Budu rád za každou radu
19. úno 2016 09:51 #125916
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
ostrý web si zazálohujte akeebou
extensions.joomla.org/extensions/extensi...curity/akeeba-backup
a na localhost ho obnovte pomocí kickstart.php.
Pak nemusíte nic upravovat
PS přesunul jste si na localhost také databázi?
Pak nemusíte nic upravovat
PS přesunul jste si na localhost také databázi?
19. úno 2016 10:02 #125917
Odpověď od Pavel
Uživatel
Jj, přesunul jsem i databázi. Ten ale akeebou asi neřeší že? musím i tak přesunout ručně že?
Moc děkuji
Moc děkuji
19. úno 2016 10:04 #125918
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
akeeba přesune vše včetně databáze, jen při obnově zadáte přístup do databáze a pak už nic nemusíte měnit (ani configuration.php)
19. úno 2016 11:05 #125921
Odpověď od Pavel
Uživatel
Při instalaci Akeeba mi to vypsalo chybu:
Upozornění
Table 'd27725_spa.salon_ak_stats' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `salon_ak_stats`
Upozornění
Table 'd27725_spa.salon_ak_stats' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `salon_ak_stats`