Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SQL Databaze
18. úno 2016 12:08 #125902
Odpověď od Dave
Uživatel
Moc děkuji, podařilo se mi joomlu pochopit, nainstalovat a vytvořit prvotní databází. Dostal jsem se tak až na instalaci šablony a doplňků k ni potřebných. Ale šablonu nejsem schopny uvést do takového stavu jako jsem uváděl odkaz. Co bych měl hledat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
18. úno 2016 15:20 #125903
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To jsem vám psal: Přihlaste se také do vašeho účtu Joomlart a stáhněte si instalační balíček šablony pro Joomla 3 a případně tzv. Quickstart balíček (plná instalace Joomly + vybraná šablona + ukázková data).
Pokud tedy nainstalujete Joomlu z tohoto balíčku, dostanete přesně to co v demu. Jinak se musíte podívat do dokumentace šablony, kde je vše potřebné popsáno.
Pokud tedy nainstalujete Joomlu z tohoto balíčku, dostanete přesně to co v demu. Jinak se musíte podívat do dokumentace šablony, kde je vše potřebné popsáno.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
18. úno 2016 19:26 #125911
Odpověď od Dave
Uživatel
Dobře, udělám to. Děkuji Vám.
11. bře 2016 06:08 #126213
Odpověď od Dave
Uživatel
Ještě malý dotaz.
U Wampserveru jsem vytvořil raději vše na localhost.
Je možnost vytvořit několik localhost pod wampserver? Případně jak?
Děkuji
U Wampserveru jsem vytvořil raději vše na localhost.
Je možnost vytvořit několik localhost pod wampserver? Případně jak?
Děkuji
11. bře 2016 11:07 #126218
Odpověď od Cony
Moderátor
localhost je adresa, je to na úrovni např. "joomlaportal.cz". Nejjednodušeji si tedy uděláte více instalací Joomly do podadresářů, např. localhost/joomla1, localhost/joomla2 atd...