Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak skrýt název článku ?
18. led 2016 12:04 - 18. led 2016 12:07 #125315
Odpověď od Jan
Začátečník
omlouvám se ale v tuto chvíli ještě nemohu web zveřejnit (ještě zde bude několik úprav).
V nabídce se přímo odkazuji na daný článek. Zobrazuje se to u všech článků. Když zobrazuji kontakty tak je to v pořádku. Pro to si myslím že to není chyba v šabloně ale možná se pletu ???
H.
V nabídce se přímo odkazuji na daný článek. Zobrazuje se to u všech článků. Když zobrazuji kontakty tak je to v pořádku. Pro to si myslím že to není chyba v šabloně ale možná se pletu ???
H.
18. led 2016 15:58 #125317
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
přepněte se na chvíli na výchozí šablonu a uvidíte, ale také si myslím, že to není v šabloně.
printscreen na tohle nestačí, je třeba to vidět.
ten článek je takto zobrazen v blogu nebo je to detail článku (co se stane když na ten titulek kliknete?)
typ nabídky je "jeden článek"?
printscreen na tohle nestačí, je třeba to vidět.
ten článek je takto zobrazen v blogu nebo je to detail článku (co se stane když na ten titulek kliknete?)
typ nabídky je "jeden článek"?
18. led 2016 19:36 #125327
Odpověď od Jan
Začátečník
ano typ nabídky je "jeden článek" jinak název není "klikatelný" takže se nestane nic
když přepnu na původní šablonu tak se to nezobrazuje ale je mi to divný šablon už jsem pár vytvořil ale tohle řeším poprvé.
když přepnu na původní šablonu tak se to nezobrazuje ale je mi to divný šablon už jsem pár vytvořil ale tohle řeším poprvé.
18. led 2016 20:32 #125328
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
no právě, to chce dostat se na web a třeba pomocí DT se podívat, co a jak posílá PHP prohlížeči
21. led 2016 21:13 #125378
Odpověď od Jan
Začátečník
jedině až by byl web přístupný - zatím jsem to vyřešel tak že jem dal barvu písma stejnou jako pozadí a zmenšil písmo. ale není to ono
22. led 2016 10:04 #125385
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
Pokud ještě není web "spuštěn" ...tak registrovaní uživatelé se tam dostanou po přihlášení....stačí vytvořit nějaký účet třeba forum/heslo....hodit to sem...a pak se dá podívat na to co vytváříte