Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Email po registraci.
13. led 2016 21:40 #125210
Zdravím a opět mám dotaz - resp. potřebuji navést.
Nechci aby se mi na stránkách registroval každý a proto mám v plánu registrovat uživatele sám. Když toto udělám, dojde novému uživateli email s tím, že mu byl vytvořen oučet.
No a já potřebuji ještě do toho emailu připsat pár podstatných informací - můžete mne navést, kde najdu ten skript co odesílá email, nebo do jakého souboru mám tyto informace /protože budou stabilní/ přidat?
Díky moc.
Nechci aby se mi na stránkách registroval každý a proto mám v plánu registrovat uživatele sám. Když toto udělám, dojde novému uživateli email s tím, že mu byl vytvořen oučet.
No a já potřebuji ještě do toho emailu připsat pár podstatných informací - můžete mne navést, kde najdu ten skript co odesílá email, nebo do jakého souboru mám tyto informace /protože budou stabilní/ přidat?
Díky moc.
13. led 2016 22:44 #125212
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
do scriptu důrazně nedoporučuji sahat, nehledě, že se Vám to přepíše při aktualizacích.
Zkuste se podívat do systém - správce uživatelů - možnosti nebo se koukněte po nějakém rozušíření
extensions.joomla.org/extensions/extensi...ers=0&clearfilters=1
extensions.joomla.org/extensions/extensi...access/ajax-register
Zkuste se podívat do systém - správce uživatelů - možnosti nebo se koukněte po nějakém rozušíření
extensions.joomla.org/extensions/extensi...ers=0&clearfilters=1
extensions.joomla.org/extensions/extensi...access/ajax-register
14. led 2016 07:03 #125217
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Jestli potřebujete do textu zprávy doplnit jen nějaké statické informace, pak rozšíření ani úpravy kódu nepotřebujete
Přejděte v administraci do Správce jazyků: Přepsání jazyku a tam si Obsah nebo i Předmět zprávy upravte.
Jedná se o tyto řetězce:
PLG_USER_JOOMLA_NEW_USER_EMAIL_BODY="Dobrý den %s,\n\n\nByl/a jste správcem uveden/a jako uživatel webových stránek %s.\n\nTento e-mail obsahuje vaše přihlašovací údaje, uživatelské jméno a heslo, potřebné pro přihlášení na %s\n\nUživatelské jméno: %s\nHeslo: %s\n\n\nNa tuto zprávu prosím neodpovídejte, byla vytvořena automaticky a slouží pouze pro vaši informaci."
PLG_USER_JOOMLA_NEW_USER_EMAIL_SUBJECT="Údaje nového uživatele"
Přejděte v administraci do Správce jazyků: Přepsání jazyku a tam si Obsah nebo i Předmět zprávy upravte.
Jedná se o tyto řetězce:
PLG_USER_JOOMLA_NEW_USER_EMAIL_BODY="Dobrý den %s,\n\n\nByl/a jste správcem uveden/a jako uživatel webových stránek %s.\n\nTento e-mail obsahuje vaše přihlašovací údaje, uživatelské jméno a heslo, potřebné pro přihlášení na %s\n\nUživatelské jméno: %s\nHeslo: %s\n\n\nNa tuto zprávu prosím neodpovídejte, byla vytvořena automaticky a slouží pouze pro vaši informaci."
PLG_USER_JOOMLA_NEW_USER_EMAIL_SUBJECT="Údaje nového uživatele"
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: helmut sicher
14. led 2016 10:37 #125218
Odpověď od helmut sicher
Začátečník
Díky moc - tušil jsem že poradíte rozumnou cestu.
Již upraveno.
Již upraveno.