Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
odkaz na články chyba 404
26. říj 2015 13:11 #124168
Dobrý den. Na svém webu
www.proevo.cz
zkouším přidat článek ale když kliknu na číst dál tak mi to vyhodí chybu 404. Nevíte kde je problém prosím ?
26. říj 2015 14:11 #124172
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vypněte si v Globálním nastavení Nastavení SEO:Přátelské URL a vyzkoušejte. Funguje to?
Nastavte Přátelské URL dle tohoto návodu: www.joomlaportal.cz/forum/71-joomla-3-0-...is-url-adresy#120331
Nastavte Přátelské URL dle tohoto návodu: www.joomlaportal.cz/forum/71-joomla-3-0-...is-url-adresy#120331
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Michal Jankovec
26. říj 2015 14:19 #124173
Odpověď od Michal Jankovec
Uživatel
Ano funguje, když jsem vypnul přátelské URL tak už se články načtou. Jen se mi zvetšila URL adresa, vadí to něčemu ?
26. říj 2015 14:37 - 26. říj 2015 14:37 #124174
Odpověď od Bart
Moderátor
Nevadí to ničemu.
Volba SEF URL (search engine optimization) - přepíše Vaše URL adresy v redakčním systému Joomla tak, aby byly přátelské pro vyhledávače (SEF).
Ale můžete to mít i ve tvaru, který není přátelský k vyhledávačům (tedy vypnuté SEF URL).
Odkaz na dokumentaci: Search Engine Friendly URLs .
Pokud chcete SEF funkční, řiďte se odkazem Bonga a jeho "návodem".
Volba SEF URL (search engine optimization) - přepíše Vaše URL adresy v redakčním systému Joomla tak, aby byly přátelské pro vyhledávače (SEF).
Ale můžete to mít i ve tvaru, který není přátelský k vyhledávačům (tedy vypnuté SEF URL).
Odkaz na dokumentaci: Search Engine Friendly URLs .
Pokud chcete SEF funkční, řiďte se odkazem Bonga a jeho "návodem".