Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kunena nastaveni
27. zář 2015 21:02 #123628
Odpověď od jirik
Uživatel
Dobry den nee ja nemyslim editaci. posilam odlaz ke stazeno screenu na kterem je vyrez fora. a v nem je zobrazena kategorue a jmeno. tyto 2 polozky zde nejsou a ja je tam mam a tyto 2 polozky ne a ne odstranit z meho webu. zde je odkaz..
ulozto.cz/xtGM7PjJ/listicka-png
28. zář 2015 08:08 - 28. zář 2015 08:15 #123630
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale myslíte. To co máte na obrázku je formulář pro úpravu příspěvku nového tématu. Vše co vidíte je důležité a nutné. Je to stejné i zde na fóru. Snad jen Jméno, ale jeho zobrazení změníte nastavením "Povolit změnu uživatelského jména" v konfiguraci fóra.
Tedy je to stále tak, jak jsem vám již psal. Pokud mi nerozumíte bude vhodné si nastudovat rozdíly mezi kategorií fóra, tématem a příspěvkem, dále mezi nový příspěvkem ve stávajícím a novém tématu a také rozdíly při přihlášení jako běžný uživatel.
To vše si nejlépe vyzkoušejte...
Jestli stále budete potřebovat zmiňované prvky formuláře odstranit, používáte fórum pro nevhodné účely. V tom případě musíte napsat proč a za jakým účelem chcete fórum takto provozovat. Pak vám budeme schopni poradit třeba jiné řešení.
Tedy je to stále tak, jak jsem vám již psal. Pokud mi nerozumíte bude vhodné si nastudovat rozdíly mezi kategorií fóra, tématem a příspěvkem, dále mezi nový příspěvkem ve stávajícím a novém tématu a také rozdíly při přihlášení jako běžný uživatel.
To vše si nejlépe vyzkoušejte...
Jestli stále budete potřebovat zmiňované prvky formuláře odstranit, používáte fórum pro nevhodné účely. V tom případě musíte napsat proč a za jakým účelem chcete fórum takto provozovat. Pak vám budeme schopni poradit třeba jiné řešení.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.