Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Menu
08. čvc 2015 08:30 #122544
Zdravim , teprve s joomlou tak nějak začínám. Nevím jestli už tento dotaz tu někde na foru je ale chtěl bych se zeptat, chtěl bych horizontální menu a nějak se mi to pořád nedaří položky se mi neustále řadí pod sebe.
Šablona : Protostar ( základní )
Pozice : Navigace (1)
nevím co se tedy jeste musi dale nastavit , někde jsem našel že když se v "Advanced" nastavím Menu Class Suffix na "nav-pills" mělo by to fungovat ale stejně se mi to stále nedaří vím že asi půjde o prkotinu ale rád se učím novým věcem tak budu rád když někdo poradí.
Šablona : Protostar ( základní )
Pozice : Navigace (1)
nevím co se tedy jeste musi dale nastavit , někde jsem našel že když se v "Advanced" nastavím Menu Class Suffix na "nav-pills" mělo by to fungovat ale stejně se mi to stále nedaří vím že asi půjde o prkotinu ale rád se učím novým věcem tak budu rád když někdo poradí.
08. čvc 2015 17:16 - 08. čvc 2015 17:17 #122552
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To muze byt zpusobeno tim, jak mate clanky prirazene do kategprii a jak mate menu udelane (typ polozek, nastaveni).
Chcete radit se vzhledem, muzete nam pomoci vice, kdyz date odkaz na stranky s chybou.
Odesláno z mého HUAWEI U8950-1 pomocí Tapatalk
Chcete radit se vzhledem, muzete nam pomoci vice, kdyz date odkaz na stranky s chybou.
Odesláno z mého HUAWEI U8950-1 pomocí Tapatalk
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.