Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazení modulu
15. dub 2015 06:44 #121363
Ahoj všem,
mám problém při zobrazování modulu. Respektive nezobrazování. Mám 3-4 moduly, které mám nastavené tak, aby se zobrazovali pouze na úvodní stránce. Vše funguje dobře při zobrazování klasických článků. Pokud však najedu například produk z eshopu nebo nákupní košík moduly se opět zobrazí.
Můžete mi někdo poradit proč a co s tím?
Díky moc a s pozdravem,
Čermy.
mám problém při zobrazování modulu. Respektive nezobrazování. Mám 3-4 moduly, které mám nastavené tak, aby se zobrazovali pouze na úvodní stránce. Vše funguje dobře při zobrazování klasických článků. Pokud však najedu například produk z eshopu nebo nákupní košík moduly se opět zobrazí.
Můžete mi někdo poradit proč a co s tím?
Díky moc a s pozdravem,
Čermy.
17. dub 2015 08:06 #121423
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Něco někde máte špatně nastaveno, ale více vám nikdo neřekne, pod ruce vám nikdo nevidí. Můžete mít špatně nastavení přiřazení k položkám menu, nebo třeba pro košík a produkty položky menu nemáte a Joomla tedy neví co s tím...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Lukáš Čermák
22. dub 2015 13:24 #121557
Odpověď od Lukáš Čermák
Začátečník
Vůbec jsem nepochopil. Vyzkoušel jsem snad vše ale nemůžu na to přijít.
Mám vytvořenou položku nabídky s aliasem kosik. Dále mám modul nákupního košíku od virtuemartu.
Když vezmu modul, ve kterém mám slideshow a nastavím zobrazení pouze na vybrané stránce a to hlavní stránce, tak se modul zobrazuje pouze na úvodní stránce, ale v případě, že udělám něco v košíku a košík se aktualizuje nebo jdu do košíku přes odkaz modulu nákupního košíku tak je url: domena.cz/card.
žádné nastavení ohledně košíku či virtuemartu jsem nikde neobjevil. Takže netuším jak změnit tuto url nebo kde jinde nastavit přiřazení pro moduly ostatní.
to mám vše řešit přes htaccess? a přesměrovávat danou url?
Mám vytvořenou položku nabídky s aliasem kosik. Dále mám modul nákupního košíku od virtuemartu.
Když vezmu modul, ve kterém mám slideshow a nastavím zobrazení pouze na vybrané stránce a to hlavní stránce, tak se modul zobrazuje pouze na úvodní stránce, ale v případě, že udělám něco v košíku a košík se aktualizuje nebo jdu do košíku přes odkaz modulu nákupního košíku tak je url: domena.cz/card.
žádné nastavení ohledně košíku či virtuemartu jsem nikde neobjevil. Takže netuším jak změnit tuto url nebo kde jinde nastavit přiřazení pro moduly ostatní.
to mám vše řešit přes htaccess? a přesměrovávat danou url?
22. dub 2015 13:25 #121558
Odpověď od Lukáš Čermák
Začátečník
Samozřejmě jsem myslel to, že když se dostanu na url domena.cz/card, tak se opět zobrazí modul slide show, jelikož pro tento modul žádná možnost zobrazit/nezobrazit nikde neexistuje.
22. dub 2015 15:35 #121563
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
vypněte SEO pročistěte paměť, připadně reagujte na Bonga. Podle toho jakou adresu pišete, tak má asi zase pravdu ;o) ale bez odkazu na web jste jediný kdo to vidí a může vyřešit.
22. dub 2015 15:45 #121565
Odpověď od Linelabcz
Admin
Nepoužívejte jako Frontpage Joomla komponentu Virtuemart. Můžete také použít tzv. skryté menu (hidden menu). Možností je celá řada.
Poděkovali: Lukáš Čermák