Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Re: Problém s Adsmanager
27. bře 2015 15:33 #121158
neviem si rady s Adsmanagerom, keď si pozriete bajonet.eu/index.php/vase-prispevky/1-ch...oslov-statnych-lesov
nejde mi nastaviť zobrazenie popisu príspevku. Rozšírenie som stiahol ako free môže to byť tým? stretol sa stým niekto?
Každá rada dobrá...
Zdravím Vás,
neviem si rady s Adsmanagerom, keď si pozriete bajonet.eu/index.php/vase-prispevky/1-ch...oslov-statnych-lesov
nejde mi nastaviť zobrazenie popisu príspevku. Rozšírenie som stiahol ako free môže to byť tým? stretol sa stým niekto?
Každá rada dobrá...
27. bře 2015 15:53 #121159
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nainstalujte si do Joomly slovenštinu a nastavte ji výchozí alespoň pro frontend, nevypadá to dobře když je půl stránek anglicky. To samé platí o AdsManageru.
Jinak vzhled inzerátů nastavíte v administraci AdsManageru, v češtině je to Způsob zobrazení, kde můžete zvolit:
Náhledy inzerátů: Bude zobrazen pouze zkrácený popis inzerátu, s možností prokliku na podrobnosti.
Plné zobrazení: Bude zobrazen plný náhled inzerátů.
Uživatelsky: Uživateli bude umožněn výběr zobrazení.
Jinak vzhled inzerátů nastavíte v administraci AdsManageru, v češtině je to Způsob zobrazení, kde můžete zvolit:
Náhledy inzerátů: Bude zobrazen pouze zkrácený popis inzerátu, s možností prokliku na podrobnosti.
Plné zobrazení: Bude zobrazen plný náhled inzerátů.
Uživatelsky: Uživateli bude umožněn výběr zobrazení.
27. bře 2015 16:09 #121160
Odpověď od Matej Balla
Uživatel
Administráciu a ako aj celú stránku mám v CZ kôli prekladom k rozšíreniam slovenských veľa nie je... ale čo som sťahoval český balík k Adsmangeru veľa tam toho preložené nebolo, kde by som našiel kompletný preklad v ČJ?
27. bře 2015 16:27 - 27. bře 2015 16:42 #121161
Odpověď od Bong
Moderátor
Kde jste stahoval?
27. bře 2015 16:47 #121163
Odpověď od Bong
Moderátor
Já bych to tipnul na ten překlad z oficiálních stránek...
Čestina je pro verzi 3.0.1, použil ste soubor cs-CZ.com_adsmanager_j30.zip? Pokud ten druhý tak se nedivím, že hromada chybí. Také jsem ještě neprověřoval kompatiilitu s novou verzí AdsManageru.
Mimochodem na www.bongovo.cz se začínají objevovat i slovenštiny. Aktálně pro Phoca Cart a Phoca Commander...
Čestina je pro verzi 3.0.1, použil ste soubor cs-CZ.com_adsmanager_j30.zip? Pokud ten druhý tak se nedivím, že hromada chybí. Také jsem ještě neprověřoval kompatiilitu s novou verzí AdsManageru.
Mimochodem na www.bongovo.cz se začínají objevovat i slovenštiny. Aktálně pro Phoca Cart a Phoca Commander...
Poděkovali: Matej Balla