Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

joomla na inzertní web

06. úno 2015 14:57 #120058
joomla na inzertní web od Michal Šatal
Uživatel
Dobrý den,

sice se to tu, jak jsme prohledával, řešilo již několikrát, ale přesto se zeptám. Jsem vlastníkem webu www.levnygolf.cz , který bych rád dále rozšiřoval o některé funkcionality stylu forum, články atp s cílem více podpořit komunitní fce daného vebu. Jednou z možností je vlastní programování (děje se tak doposud), druhou možností využít některého z redakčních systému. Prozatím mám zkušenost z wordpressem na jiném projektu, ale ten mi nepřijde pro komunitní fce úplně nejvhodnější. V tuto chvíli koukám a testuji na demu joomla možností a jak to bude "sedět".

Rád bych se poradil s odborníky, když se podíváte na současný web - je některá z dostupných šablon pro joomlu pro dané rozvržení vhodná a snadno upravitelná? Dále jaký inzertní modul na obdobnou funkcionalitu se pokusit nasadit (tu jich je celá řada extensions.joomla.org/category/ads-a-affiliates/classified-ads - máte někdo s nečím konkrétní zkušennost v českém prostředí? Na nový web a šablonu mám požadavky, aby vše bylo plně responzivní, rozvržení plus minus obdobné současnému stavu. Když to vezmu kolem: předpokládaná funkcionalita: články, inzerce, forum... responzivní, co nejvíce kompaktní a přehledné. Nemáte tipy či názory?

Prozatím to programuji sám, protože různé individuální funkce jsou občas rychlejší si udělat na míru, ale začíná to pro mě být neudržitelné - při plánovaném rozšiřování funkčnosti a rozdělení kompetencí na více lidí. :(

díky za názory

06. úno 2015 15:14 #120061
Odpověď od Bong
Moderátor

...jaký inzertní modul na obdobnou funkcionalitu se pokusit nasadit (tu jich je celá řada extensions.joomla.org/category/ads-a-affiliates/classified-ads - máte někdo s nečím konkrétní zkušennost v českém prostředí?


Vyberte si co vám nejvíce vyhovuje. Nakonec stejně použijete provděpodobně to co je v češtině a zdarma - tedy v tomto případě AdsManager.

Na nový web a šablonu mám požadavky, aby vše bylo plně responzivní, rozvržení plus minus obdobné současnému stavu. Když to vezmu kolem: předpokládaná funkcionalita: články, inzerce, forum... responzivní, co nejvíce kompaktní a přehledné. Nemáte tipy či názory?


Šablonu vzhledu pro Joomla si můžete sám vytvořit, například pomocí nějakého editou (Artisteer,...) nebo stáhnou zdarma či za malý obnos od autorů šablon. Na jejich webech si demo prohlédněte a uvidíte hned, zda je podle vašich představ.

www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...zdeho-joomlare#79582

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum