Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Odkud jste? Potkáme se, budeme spolupracovat?
10. zář 2015 13:00 #123345
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Jj, statistika nuda je...já třeba v celé Plzni neznám jiného Joomlaře, který by byl na té úrovni, že by si programoval vlastní rozšíření .
10. zář 2015 14:19 - 10. zář 2015 14:20 #123347
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Těch, co si programují svoje rozšíření, asi tolik není, ale já bych se rád klidně sešel i s těmi, kteří staví Joomla weby bez vlastního programování. Probrat, jak řeší správu uživatelů, ochranu proti prolomení, různé tipy a triky, které mě nenapadnou i třeba návaznost na marketing, SEO - prostě příklady z praxe, které fungují. Něco ve stylu prezentace Ondřeje Šťovíčka na JoomlaDay:
10. zář 2015 14:36 #123349
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Čau Joomláci, těší mě, že se toto vlákno zase trochu rozjelo. Aktualizuji můj srazový příspěvek, trochu jsem jej upravil a zjednodušil. Prosím o odpovědi, tipy, komentáře.
- Předpokládaný termín Joomla srazu: konec září či říjen 2015.
- Místo: srdce Českého ráje - Turnov nebo okolí, zřejmě salonek nějaké restaurace
- Vstupné: podle skladby témat, nároků spíkrů a nákladů na uspořádání akce
Za mě - mohu povyprávět na témata:
1) Copywriting na Joomle + tipy pro optimalizaci, využití meta dat (1 hodina).
2) WORKSHOP - Úvod do obsahového marketingu - co to je, k čemu je, přínosy i nevýhody, čím a jak začít, co všechno k tomu potřebujete, jak postupovat (1 hodina).
V rámci bodů 1 a 2 také představím, jak na Joomle 3 provozuji svůj pracovní web www.mariankabele.com , jaké doplňky používám, jak jsem si Joomlu "ohnul" a propojil s dalšími nástroji.
Chcete-li, přihoďte prosím 1-2 témata, o nichž byste mohli povyprávět vy. Cca 1 hodinku na 1 téma.
Těším se na komentáře.
MaK.
- Předpokládaný termín Joomla srazu: konec září či říjen 2015.
- Místo: srdce Českého ráje - Turnov nebo okolí, zřejmě salonek nějaké restaurace
- Vstupné: podle skladby témat, nároků spíkrů a nákladů na uspořádání akce
Za mě - mohu povyprávět na témata:
1) Copywriting na Joomle + tipy pro optimalizaci, využití meta dat (1 hodina).
2) WORKSHOP - Úvod do obsahového marketingu - co to je, k čemu je, přínosy i nevýhody, čím a jak začít, co všechno k tomu potřebujete, jak postupovat (1 hodina).
V rámci bodů 1 a 2 také představím, jak na Joomle 3 provozuji svůj pracovní web www.mariankabele.com , jaké doplňky používám, jak jsem si Joomlu "ohnul" a propojil s dalšími nástroji.
Chcete-li, přihoďte prosím 1-2 témata, o nichž byste mohli povyprávět vy. Cca 1 hodinku na 1 téma.
Těším se na komentáře.
MaK.
--- -- -
14. zář 2015 07:41 #123370
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Já mohu ukázat to, co používám: AdminTools, RSForm, SP Page Builder, Helix 3.
16. zář 2015 17:40 #123428
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Super, Martine, to zní fajn. Tak to už jsme 2!
Stačí to pro setkání Joomlistů nebo se přidá ještě někdo další?
MaK.
Stačí to pro setkání Joomlistů nebo se přidá ještě někdo další?
MaK.
--- -- -
16. zář 2015 17:47 #123429
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Ale ber to s rezervou. Abych při prezentaci nezjistil, že většina toho o tom ví víc než já