Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak změnit popis stránky
01. pro 2014 11:50 #119157
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud někam vkládáte odkaz, žádný popis se k němu nevkládá. To co máte v příloze je placená reklama, tedy zadáváte si popis při zadání reklamy. Pokud máte na mysli to co zobrazuje vyhledávač při nalezení Vašich stránek, tak to si obvykle již dnes generuje z obsahu stránek, tedy z textů které jsou na dané stránce zobrazeny. Ovlivnit to můžete (ale nemusíte) vyplněním META popisu v globálním nastavení Joomly, případně u jednotlivých článků.
01. pro 2014 11:57 - 01. pro 2014 11:58 #119159
Odpověď od Vítek
Uživatel
Tak takhle to bohužel není, vím, že jsem to vyplňoval v instalačním formuláři joomly, ale už se k tomu nemůžu dostat. Bylo tam "popis stránek". Meta popis vyplněn mám a stejně to ukazuje to, co jsem vyplnil při instalaci.
navody.c4.cz/img/joomla-3-3-instalace-a-...a/zakladni-nastaveni
Kolonka popis.
navody.c4.cz/img/joomla-3-3-instalace-a-...a/zakladni-nastaveni
Kolonka popis.
01. pro 2014 12:14 #119160
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak to je.
Přejděte v administraci na Systém - Globální nastavení, záložka Veřejná část a upravte si Meta Description a Meta Keywords. Tyto si pak můžete upravit ještě pro každou stránku buď přímo v článku nebo položce menu.
Pokud se změny neprojeví hned vyčistěte cache Joomly a prohlížeče. Jestli máte na mysli změny toho co ukazuje vyhledávač, musíte počkat až to znovu naindexuje.
Přejděte v administraci na Systém - Globální nastavení, záložka Veřejná část a upravte si Meta Description a Meta Keywords. Tyto si pak můžete upravit ještě pro každou stránku buď přímo v článku nebo položce menu.
Pokud se změny neprojeví hned vyčistěte cache Joomly a prohlížeče. Jestli máte na mysli změny toho co ukazuje vyhledávač, musíte počkat až to znovu naindexuje.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
01. pro 2014 16:22 #119169
Odpověď od Cony
Moderátor
Ještě doplněk - pokud máte vícejazyčné stránky, můžete mít META popis vyplněn u každého jazyku (ve správci jazyků - Obsah)
Poděkovali: Bong