Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak přejmenovat položku nabídky
26. lis 2013 11:46 #112924
Dobrý den všem,
pokouším se přejmenovat položku nabídky která je Typ položky nabídky : externí URL, když ji chci přejmenovat, Joomla mi řekne:
Upozornění
Ukládání není povoleno
Je to tím že externí URL nemohu přejmenovat (což mi přijde zvláštní) nebo nějakým jiným nastavením v Joomle?
díky dan
pokouším se přejmenovat položku nabídky která je Typ položky nabídky : externí URL, když ji chci přejmenovat, Joomla mi řekne:
Upozornění
Ukládání není povoleno
Je to tím že externí URL nemohu přejmenovat (což mi přijde zvláštní) nebo nějakým jiným nastavením v Joomle?
díky dan
26. lis 2013 13:14 #112927
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Smažte titulek i alias, přejmenujte položku menu na Q7dgF56 a uložte. Funguje?
26. lis 2013 14:01 #112929
Co ukládání jiných položek menu, to Vám funguje? Jste přihlášen jako supersprávce? Je ta položka menu nová, nebo přenesená z Joomly? Lze zakládat nové položky? (pokud ano tak stávající smažte a založte novou)....
Odpověď od Cony
Moderátor
Pozor je to externí URL, ten nový název by měl být Q7dgF57 :woohoo:Bong napsal: Smažte titulek i alias, přejmenujte položku menu na Q7dgF56 a uložte. Funguje?
Co ukládání jiných položek menu, to Vám funguje? Jste přihlášen jako supersprávce? Je ta položka menu nová, nebo přenesená z Joomly? Lze zakládat nové položky? (pokud ano tak stávající smažte a založte novou)....
26. lis 2013 15:30 #112935
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale to není u externí URL podstatné. Lze použít Q7dgF56, ale NIKDY nezkoušet Q7dgf56, jak se někteří snaží tvrdit. Nakonec drdan má slova jistě po otestování potvrdíCony napsal: ... Pozor je to externí URL, ten nový název by měl být Q7dgF57 :woohoo:
26. lis 2013 18:00 - 26. lis 2013 18:05 #112939
Odpověď od Daniel
Začátečník
Jiné položky menu mi přejmenovat šly, vytvoření nové, stejné mi neprošlo.
Položka byla již nahraná v quickstart instalaci
Vyřešeno:
v základních údajích menu bylo v okně Odkaz javascript:void(0)
Smazal jsem to a vše funguje.
diky všem
d
Položka byla již nahraná v quickstart instalaci
Vyřešeno:
v základních údajích menu bylo v okně Odkaz javascript:void(0)
Smazal jsem to a vše funguje.
diky všem
d
26. lis 2013 20:15 #112942
Odpověď od Bong
Moderátor
Moc mě to nepotěšilo. To znamená, že problém byl úplně někde jinde než jsem odhadoval