Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
post / get a joomla
19. srp 2013 17:01 - 19. srp 2013 17:01 #110190
Odpověď od Michal
Začátečník
Hotovo, udělal jsem to mimo joomlu. Vždy když mi něco nejde, výsledkem je, že to mám na externí stránce mimo joomlu. Každopádně takhle mi to stačí a funguje a účel splňuje na 1*.
Můžeme tuto věc brát za vyřešenou.
Děkuji za pomoc.
Můžeme tuto věc brát za vyřešenou.
Děkuji za pomoc.
19. srp 2013 22:08 #110191
Odpověď od Cony
Moderátor
No jestli to myslíte s těmi stránkami jen trochu vážně, měl by jste se opravdu mrknout na to jak se dělají komponenty, pluginy a template override v Joomle. ve finále zjistíte, že Vám ty věci
a/ zaberou méně času
b/ budou daleko jednodušeji upravitelné (nastavitelné)
c/ a hlavně budou používat nativní vlastnosti Joomly (různé ochrany proti neplatným hodnotám proměných, nativní práce s DB, mailem apod., integrace pluginů - třeba Captcha atd...)
a/ zaberou méně času
b/ budou daleko jednodušeji upravitelné (nastavitelné)
c/ a hlavně budou používat nativní vlastnosti Joomly (různé ochrany proti neplatným hodnotám proměných, nativní práce s DB, mailem apod., integrace pluginů - třeba Captcha atd...)
20. srp 2013 00:20 #110193
Odpověď od Michal
Začátečník
S joomlou dělám přes rok, ale toto také plánuji. Nicméně pro mě přehlednější a rychlejší práce je prostě takhle no. ReCaptchu tam mám také.
Vím, že jednoho krásného dnes se třeba budu chytat za hlavu, že jsem věci občas řešil jináč, ale v současnosti je řeším, jak mi vyhovuje.
Vím, že jednoho krásného dnes se třeba budu chytat za hlavu, že jsem věci občas řešil jináč, ale v současnosti je řeším, jak mi vyhovuje.