Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nefunkční čeština v Joomla a Virtuemart
10. lis 2020 17:49 #143180
Dobrý den ! Začínám zkoušet Virtuemart 3.8.4 a nahrál jsem češtinu přes instalátor přímo v Joomla administraci a zapnul default pro češtinu. Na shopu mi to ale ukáže akorát chybu:
Table 'f139946.#__virtuemart_products_cs_cz' doesn't exist
Díval jsem se do SQL administrace a tam je jak původní databáze tak i nová po instalaci češtiny s dodatkem cs_cz...
Vše jsem instaloval pomocí quick start instalátoru dodaného se šablonou. EN verze bez problému, ale CZ prostě nejde Šablona je naplněná nějakými demo produkty, tak nevím, jestli to třeba nemám smazat...
Díky za jakékoliv rady
P.
Table 'f139946.#__virtuemart_products_cs_cz' doesn't exist
Díval jsem se do SQL administrace a tam je jak původní databáze tak i nová po instalaci češtiny s dodatkem cs_cz...
Vše jsem instaloval pomocí quick start instalátoru dodaného se šablonou. EN verze bez problému, ale CZ prostě nejde Šablona je naplněná nějakými demo produkty, tak nevím, jestli to třeba nemám smazat...
Díky za jakékoliv rady
P.
10. lis 2020 18:42 #143183
Odpověď od Linelabcz
Admin
Dobrý den, V konfiguraci Virtuemart jste nastavil češtinu? Joomla máte v češtině?
10. lis 2020 19:50 #143186
Odpověď od xpress
Uživatel
Dobrý den, děkuji za zprávu, měl jsem tam Global configuration (cs-CZ), ale byla tam volba i Čeština. Po změně jsem se už dostal na web, ale všechny demo produkty mi hlásí chybu v překladu, což stejně smažu. Díky za pomoc, jdu si hrát dál
P.
P.