Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Problém s instalací češtiny
05. dub 2014 14:59 #115349
Zdravim,
po tom co se v language manageru pokouším naisntalovat češtinu, dostávám následující chyby a varování
Warning
JFolder::create: Infinite loop detected
JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JFolder: :folder: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
Install path does not exist
Error
Archive does not exist
Dokázal by mi někdo poradit co s tím?
Děkuji
Martin
po tom co se v language manageru pokouším naisntalovat češtinu, dostávám následující chyby a varování
Warning
JFolder::create: Infinite loop detected
JFolder: :folder: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
Install path does not exist
Error
Archive does not exist
Dokázal by mi někdo poradit co s tím?
Děkuji
Martin
05. dub 2014 15:10 - 05. dub 2014 15:21 #115350
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Podívejte se do nastavení Systém - Systémové informace - Práva složek. Vše musí být zelené.
Pravděpodobně nemáte Joomlu správně nainstalovanou, viz článek www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
Opravte si vlastnictví složek a souborů (některé hostingy na to dokonce mají tlačítko.
Stačilo zde na fóru vyhledat: JFolder::create: Infinite loop detected
Pravděpodobně nemáte Joomlu správně nainstalovanou, viz článek www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
Opravte si vlastnictví složek a souborů (některé hostingy na to dokonce mají tlačítko.
Stačilo zde na fóru vyhledat: JFolder::create: Infinite loop detected
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. dub 2014 15:38 #115352
Odpověď od Arnee
Začátečník
Vše mám zelené až na 2 poslední položky:
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\logs (Log directory)
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\tmp (Temp directory)
nicméně zde si nejsem jist, jak to upravit na Writable
Děkuji za radu
M.
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\logs (Log directory)
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\tmp (Temp directory)
nicméně zde si nejsem jist, jak to upravit na Writable
Děkuji za radu
M.
05. dub 2014 17:03 #115354
Odpověď od Arnee
Začátečník
S tou instalací češtiny by mi nikdo nedokázal poradit? :blush:
05. dub 2014 22:40 #115356
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Nejprve odstrante chyby, vše musí svítit zeleně. Jak správně nastavit, Vám poradí podpora webhostingu. Adresář tmp se používá pro instalace.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
06. dub 2014 09:55 #115359
Odpověď od Arnee
Začátečník
Já to ale mám uloženo na svém NAS serveru a tam by ty všechny soubory i adresáře mělý být zapisovatelné, proto nerozumím kde je problém?