Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém při pokusu o změnu jazykové verze
01. dub 2014 09:43 #115293
Zdravím, objevil se mi problém u vícejazyčného webu, kdy potřebuji přepnout z České verze do Anglické verze. URL prefix se změní na "/en/" za URL a stránka se reloaduje, ale jazyk se bohužel do Angličtiny nepřepne. Včera jsem narazil na tento stejný problém a našel radu na netu, že je potřeba aktivovat modul "Multilanguage status", který je v modulech v administrativní části (opravdu byl deaktivovaný). To problém vyřešilo a já dál pracoval na Anglické verzi. Večer jsem pouze kompletně deaktivoval jazyk Angičtina v Language manager a v modulech v administraci vypnul modul Jazyk, aby jsem schoval vlaječky na frontendu, s tím že budu dnes pokračovat. Ale když dnes ráno vše znovu aktivuji, Angličtina se nepřepne.
Samozřejmě stránky nastavené na jazyk English mám. V plugins: mám aktivovaný, jak "language filter", tak i "Language code".
V modulech mám aktivní modul "jazyk", také "Multilanguage status" je aktivní a mám nainstalovanou Angličtinu pro celý web.
Nesetkal se někdo s podobným problémem? Hlava mi nebere, že to včera fungovalo, dle mého názoru se stejným nastavením. Používám Joomla 3.2. Díky za jakýkoliv tip.
Samozřejmě stránky nastavené na jazyk English mám. V plugins: mám aktivovaný, jak "language filter", tak i "Language code".
V modulech mám aktivní modul "jazyk", také "Multilanguage status" je aktivní a mám nainstalovanou Angličtinu pro celý web.
Nesetkal se někdo s podobným problémem? Hlava mi nebere, že to včera fungovalo, dle mého názoru se stejným nastavením. Používám Joomla 3.2. Díky za jakýkoliv tip.
01. dub 2014 11:31 #115298
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150

Pokročilý uživatel
Skúste vyčistiť cache a reštartovať prehliadač
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
01. dub 2014 14:11 #115303
Odpověď od Jan

Začátečník
Zkoušel jsem ale nepomohlo, co nakonec pomohlo bylo vypnout a znovu zapnout URL rewriting v globálním nastavení v adminu.
01. dub 2014 15:59 #115308
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Jenom poznámka. Když web vytváříte, mějte SEF URL vypnuté (a už vůbec neprovozovat nějakou SEF komponentu). To jen přináší podobné a někdy strašidelnější problémy.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Jan