Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
zobrazení na mobilu nebo na tabletu
15. zář 2022 21:11 #146940
Dobrý den, mám problém se zobrazením webu na mobilu nebo na tabletu. Jedná se o toto:
www.zsvinarska.cz/index.php/kontakty/zamestnanci . Článek z této stránky se na mobilu nezalomí. Takto špatně se zobrtazuje i více článků. Prosím, dokáže mi někdo poradit, zda mohu něco udělat pro opravení zobrazení?
Mockrát děkuji
www.zsvinarska.cz/index.php/kontakty/zamestnanci . Článek z této stránky se na mobilu nezalomí. Takto špatně se zobrtazuje i více článků. Prosím, dokáže mi někdo poradit, zda mohu něco udělat pro opravení zobrazení?
Mockrát děkuji
15. zář 2022 21:43 #146941
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Nechtěl byste si raději ten kód předělat na
flexbox
layout? tabulky se těžko formátují na responziv?
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
15. zář 2022 21:46 - 15. zář 2022 21:56 #146942
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To tak tabulky dělají... Buď tabulky nepoužívejte, nebo zkuste ty problémové alespoň upravit - opravit (velikost tabulky a buněk v % a ne px, velikost a zalamování obsahu v buňkách, atd).
Nebo zkuste použít nějaké rozšíření pro responzivní zobrazování tabulek (na JED hledat resposive tables, apod).
Nebo zkuste použít nějaké rozšíření pro responzivní zobrazování tabulek (na JED hledat resposive tables, apod).
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.