Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
úprava template modulu - titulek
Na jednom webu mám vytvořeny vlastní modul drobečkové navigace, která zároveň ukazuje "název stránky".
Doteď jsem byl s funkčností spokojen, dokud sem nezačal řešil Filtrování produktů. Používám breakdesign.net a tam se filtruje přes nezveřejněný odkaz. problém je ten, že pokud v tom případě že používám filtrování, tak se všechny stránky filtrace jmenují "Filtr", protože se nezobrazuje název kategorie, jako by bylo při běžném zobrazení stránky kategorie VM.
Zápis v modulu mám takto:
Napadá někoho, jak to upravit, aby to zobrazovalo spíš než text z odkazu, tak název třeba z meta? Protože ty samozřejmě zůstávají nezměněna. Lámu si s tím hlavu a nic univerzálního mě nenapadá.
Ukázka je například zde: www.lukysipy.cz/luky/kladkove
PS: Možná by bylo řešení použít Advanced Module Manager a pro kategorie VM připravit drobečkovou navigaci odlišnou, která by zobrazovala místo "name" název kategorie. Ale to bych viděl jako nouzové řešení, pokud se nevymyslí lepší zápis
Indexovat filtrování výsledků je nesmysl
Drobečková navigace by vám měla ukázat tu kategorii kde filtrujete:
www.kolo-park.cz/vysledky-vyhledavani/ko...a/alpina?custom_f_98 [0]=323237&orderby=ordering,product_name&order=ASC
přitom výsledky vyhledávání/filtrování by měly být označeny meta značkou nofollow,noindex
To co se snažíte udělat (a co jste zuřivě diskutoval s breakdesign na VM foru) je offtopic problému == špatná původní myšlenka.
Proto ani hledat řešení nebudu, omlouvám se.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Tady neřeším nic o indexování, ale o správném zobrazení názvu stránky (kategorie) na stránkách filtrování.
A jen upřesním tu zmínku o diskuzi na VM foru . . . . já tam právě diskutuju proto, abych filtrování neindexoval. Jenže to se pak špatně diskutuje, když místo hledání řešení problému pouze každý prezentuje svou představu, jak se má dělat SEO
To co píšete
Používám breakdesign.net a tam se filtruje přes nezveřejněný odkaz. problém je ten, že pokud v tom případě že používám filtrování, tak se všechny stránky filtrace jmenují "Filtr", protože se nezobrazuje název kategorie, jako by bylo při běžném zobrazení stránky kategorie VM.
je nesmysl a pokud se Vám to děje tak máte něco špatně nastavené.
Můj odkaz je ztaké jako položka menu hidden, ale zveřejněný, ale neindexuje se.
Vaše odkazy jsou non-sef (taky metoda) - pak ale očekávejte problémy s titulkem stránky a drobečkovou navigací, které teď řešíte a neumíte vyřešit.
Rudolf napsal: Správný název je název kategorie kde filtrujete, jak to že Vám to nefunguje a mě jo?
protože:
marvays napsal: Ahojki.
Na jednom webu mám vytvořeny vlastní modul drobečkové navigace, která zároveň ukazuje "název stránky".
Problém je ten, že pokud v tom případě že používám filtrování, tak se všechny stránky filtrace jmenují "Filtr", protože se nezobrazuje název kategorie, jako by bylo při běžném zobrazení stránky kategorie VM.
Zápis v modulu mám takto:Code:<h1 class="navigace-title"><?php echo $end_list->name; ?></h1>
Protože jsem vyjmul název kategorie z php souboru default.php kde vypisuje název kategorie a místo toho mám ten mobudl, který zobrazuje prostě jinak. Všude je to dostačující, jen u filtrace je chování modulu nežádoucí. A musím ho nějak změnit.
Protože jsem vyjmul název kategorie z php souboru default.php kde vypisuje název kategorie a místo toho mám ten modul, který zobrazuje prostě jinak.
aha, takže hack kategorie == moduldrobečková navigace nefunguje s filtrováním.
A proč vůbec potřebujete ve výsledcích filtrování název kategorie, když se výsledky nemají indexovat (a nepište mi že pletu jabka s hruškama - to s tím souvisí - pokud něco nemám indexovat, tak je jedno jestli je název FILTR nebo VYSLEDKY VYHLEDAVANI nebo MARTIN AHOJ