Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Šablona JSN Gruve a rozhození vzhledu po upgradu
29. kvě 2019 15:16 #140211
Ahoj,
upgradoval jsem web z verze 2.5.* na 3.9.* a po všech upgradech jádra a šablony se mi rozhodil vzhled.
Jde o šablonu JSN Gruve ve verzi 3.03 a web je umístěný tady test.milcomservis.cz. Současné stránky jsou www.milcomservis.cz .
Chyba je hlavně v menu které je nějak smrsknuté k sobě a dvou bočních pozicích, kde se moduly nezobrazují pod sebou, ale kaskádově přes sebe.
Našel by se tu někdo ochotný, kdo by ukázal, co je špatně a poradil jak z toho?
Děkuji
Vláďa
upgradoval jsem web z verze 2.5.* na 3.9.* a po všech upgradech jádra a šablony se mi rozhodil vzhled.
Jde o šablonu JSN Gruve ve verzi 3.03 a web je umístěný tady test.milcomservis.cz. Současné stránky jsou www.milcomservis.cz .
Chyba je hlavně v menu které je nějak smrsknuté k sobě a dvou bočních pozicích, kde se moduly nezobrazují pod sebou, ale kaskádově přes sebe.
Našel by se tu někdo ochotný, kdo by ukázal, co je špatně a poradil jak z toho?
Děkuji
Vláďa
29. kvě 2019 18:09 #140216
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Každá šablona má dokumentaci a vyžaduje něco jiného. Framework, vlastní moduly, atd, atd... a v neposlední řadě také požadavky na verzi Joomla PHP a jiné. Nejprve to prostudujte.
EDIT: U JoomlaShine vidím jen jednu šablonu JSN Gruve ve verzi 1.0.0 (August 31, 2017). Je to placená záležitost, máte právo na podporu výrobce. Kde jste přišel k té svojí verzi?
EDIT: U JoomlaShine vidím jen jednu šablonu JSN Gruve ve verzi 1.0.0 (August 31, 2017). Je to placená záležitost, máte právo na podporu výrobce. Kde jste přišel k té svojí verzi?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
30. kvě 2019 00:33 - 30. kvě 2019 00:39 #140220
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
Podle kódu máte nainstalovanou neplacenou verzi šablony JSN Gruve Free (sice pojmenovanou jako verze 3.0.3) ale používá kódy z roku 2011.
Pak rozumím, že nehledáte podporu na JoomlaShine, protože na ni nemáte nárok, ale zde.
Chybu máte ve stylech šablony, s joomlou to nesouvisí.
Nezapomeňte taky na to že nastavení modulů a jejich styly v pravém sloupci, také menu se musí v administraci upravit, nová verze Joomla nepoužívá stejné třídy jako stará.
Pokud nevíte o čem mluvím, zjednoduším to - bude třeba se dohodnout s někým na css úpravách šablony, tohle není na nějakou radu, ale kompletní úprava.
Pak rozumím, že nehledáte podporu na JoomlaShine, protože na ni nemáte nárok, ale zde.
Chybu máte ve stylech šablony, s joomlou to nesouvisí.
Nezapomeňte taky na to že nastavení modulů a jejich styly v pravém sloupci, také menu se musí v administraci upravit, nová verze Joomla nepoužívá stejné třídy jako stará.
Pokud nevíte o čem mluvím, zjednoduším to - bude třeba se dohodnout s někým na css úpravách šablony, tohle není na nějakou radu, ale kompletní úprava.
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
30. kvě 2019 10:52 #140229
Odpověď od Vlada19

Uživatel
Ano, je to tak. Jde o free verzi která se časem z verze 1.0 vyupgradovala na 3.0.3. Na Joomlashine už ji ani nemají a mají tam jen novou JSN Gruve2 a ta už je placená.
Díky za navedení, taky mě mohlo napadnou podívat se na ty styly.
Moc děkuji
Díky za navedení, taky mě mohlo napadnou podívat se na ty styly.
Moc děkuji