Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Nefunguje flexslider v šablóne od linelab

16. čvn 2018 10:46 #136344
Nefunguje flexslider v šablóne od linelab od Martin Balko
Začátečník
Zdravím vás,

Vyskytol sa mi v mojom eshope čudný problém - pretože doteraz to vždy fungovalo a neviem o žiadnych zmenách, ktoré by mohli spôsobiť náhlu nefunkčnosť.

O čo ide:

Keď chcem na hlavnej stránke eshopu lacných parfémov zmeniť obrázok v slideshow, postupoval som vždy nasledovne- v nastaveniach šablóny je položka flexslider výber obrázku pre slide1 . No a teraz keď na to klikám tak tlačidlo vybrať obrázok je úplne nefunčkné. Po kliknutí sa nič nestane. Takže neviem zmeniť obrázky v slideshow = a pritom som to v minulosti rovnakým spôsobom už viackrát robil.

Na obrázku vidno printscreen z nastavení šablóny a výber obrázka pre flexslider:

Příloha slidervyber.png nebyla nalezena.




Prosím vás je nejaká možnosť ako to opraviť prípadne natvrdo obísť?

Ďakujem veľmi pekne a prajem pekný víkend.

Majiteľ parfumérie parfumylacno s lacnými parfumami Fm Group vo svetových vôňach, kvalitné napodobneniny originálnych parfémov.
Přílohy:

16. čvn 2018 11:25 #136345
Odpověď od Bong
Moderátor
Nefunkčnost může způsobit jakékoli jiné rozšíření, třeba plugin, který jste přidal nebo se chyba projevila při nějaké aktualizaci. Vymazat cache Joomly, vymazat cache prohlížeče, ...

Klikněte na problémové místo PRAVÝM tlačítkem a vyberte Prozkoumat. Copak se píše za varování na záložce Console?

Natvrdo obejít lze administraci snadno. Prostě přes vyměňte stávající obrázek za nový obrázek se shodným názvem. Třeba pomocí Phoca Commanderu.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Martin Balko

16. čvn 2018 13:04 #136347
Odpověď od Martin Balko
Začátečník
Pane Vy ste génius! Ďakujem veľmi pekne :) tušil som, že zabúdam na tú najjednoduchšiu možnosť, ako to obísť - spravil som ako ste povedali, inému obrázku som dal to isté meno, ten pôvodný na serveri som vymazal a nahral som tam nový. A funguje. Ďakujem veľmi pekne :)

+ Ak som tomu správne porozumel, dal som preskúmať v administrácii, v šablóne to tlačidlo vložiť obrázok, a v console vyhodilo toto varovanie:

JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
jquery-migrate.min.js:2:542
Prázdny reťazec odovzdaný pre getElementById().
jquery.min.js:2:24932
Táto stránka používa polohovací efekt scroll-linked. Ten však ale nemusí správne fungovať s asynchrónnym panningom. Pre viac podrobností o tomto i ďalších nástrojoch a funkciách navštívte developer.mozilla.org/docs/Mozilla/Perfo.../ScrollLinkedEffects .

Příloha konzola.png nebyla nalezena.



Mne to však nič nehovorí, Vám áno?

V každom prípade Vám veľmi pekne ďakujem za rýchle a elegantné riešenie :)

Majiteľ parfumérie parfumylacno s lacnými parfumami Fm Group vo svetových vôňach, kvalitné napodobneniny originálnych parfémov.
Přílohy:

Powered by Fórum