Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Modul, či přímo v template
13. led 2017 08:15 #129865
Zdravím ctihodní a milí pánové,
jelikož zase po 2 letech po mě někdo žádá stránky, tak už jsem zase někde uplně mimo, byl bych rád pokud by mi někdo řekl jak docílím kulatých proměnných obrázku s popisem a readmore. Nevím jestli je na to nějaká komponenta, ale po stažení tapety nikde nic takového nenaleznu
Děkuji mnohokrát za jakýkoliv postr
jelikož zase po 2 letech po mě někdo žádá stránky, tak už jsem zase někde uplně mimo, byl bych rád pokud by mi někdo řekl jak docílím kulatých proměnných obrázku s popisem a readmore. Nevím jestli je na to nějaká komponenta, ale po stažení tapety nikde nic takového nenaleznu
13. led 2017 09:10 #129869
Zapoměl jsem odkaz demo.warptheme.com/joomla/wt_garden/
Odpověď od Daniel

Uživatel
cl_dlls napsal: Zdravím ctihodní a milí pánové,
Zapoměl jsem odkaz demo.warptheme.com/joomla/wt_garden/
13. led 2017 18:27 #129879
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Máte na vybranou...
Buď si zaplatíte a získáte podporu autorů a také balíček quickstart, který vám vytvoří přesně to co vidíte na demu...
Nebo si nainstalujete šablonu a všechny potřebné frameworky, moduly a pluginy k šabloně a pročtete si dokumentaci "jak to zprovoznit"...
Buď si zaplatíte a získáte podporu autorů a také balíček quickstart, který vám vytvoří přesně to co vidíte na demu...
Nebo si nainstalujete šablonu a všechny potřebné frameworky, moduly a pluginy k šabloně a pročtete si dokumentaci "jak to zprovoznit"...
13. led 2017 21:09 #129885
Odpověď od Daniel

Uživatel
No mi jde jen konkrétně o ten jeden který jsem zmiňoval
Popřípadě, jde to někde vyčíst, o jaké by se mělo jednat?

14. led 2017 09:55 #129889
Odpověď od radek

Zkušený uživatel
Nebo pak staci pouzit nejaky pagebuilder, kde staci i free verze. I ty to umi.
14. led 2017 10:39 #129890
Odpověď od Bong

Moderátor
Třeba SP Page Builder, který byl v tomto případě použit. Čtěte dokumentaci k šabloně nebo alespoň použijte třeba Firebug, Vývojářské nástroje, atd... odpověď naleznete okamžitě...