Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Jux Charity Hub nevím jak na Thermometr dotaz?

06. pro 2016 20:08 #129491
Dobrý den,
potřeboval bych poradit u této šablony mi nejde spustit thermometr a nebo možná nevím, kde to mám najít tak abych to nastavil. Nevíte někdo?
V návodu návod JUX sice vidím, jak to má vypadat, ale nikde jsem nenašel, kde mohu dát barvu atd. toho thermometru. Kdyby jste někde věděl a měl s tím zkušenost, tak bych byl rád za každou pomoc.

07. pro 2016 18:50 #129501
Odpověď od Bong
Moderátor
Vzhled modulu nastavite v nastaveni modulu. Pokud tam pozadovane volby nenajdete, pak je nutne upravit sablonu.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

08. pro 2016 09:29 #129506
Odpověď od Tomáš
Uživatel
Děkuji za odpověď v modulu to nenajdu tam to nastavit nejde a pokud jak říkáte se musí upravit nějak šablona pak tedy nechápu proč při nákupu to v ukázkách všechno ukazují i v manuálu to mají ukázané a vše podle návodu jinak tam je a nikde nepíšou, že by se tam toto mělo někde dodělat. I Demo to ukazuje.
Podívejte se na obrázky v příloze vše mi de celkem nastavit, ale jen ten teploměr nikde nemohu najít.


http://prnt.sc/dgs7i9

08. pro 2016 10:24 #129507
Odpověď od Bong
Moderátor
Rozšíření jste zajisté zakoupil legálně, máte tedy nárok na podporu ze strany autora.
Těžko vám někdo poradí, odkazujete pouze na to, jak to má vypadat, ale ne na svoje stránky, kde tvrdíte, že je chyba. Není jasné, zda používáte i šablonu a další rozšíření (moduly, pluginy,...) která s modulem souvisí, nebo souviset mohou.

Autoři šablon a rozšíření mají zpravidla ke stažení více verzí, včetně kompletní instalace Joomly a všech zakoupených rozšíření a ukázkových dat, takže si instalací vytvoříte to, co vidíte v demu.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

08. pro 2016 10:56 #129508
Odpověď od Tomáš
Uživatel
Ano vše je zakoupené legálně a nainstalované včetně pluginů.
Jen v dokumentaci a návodu od nich nenalézám odpověď na můj problém. Již jsem jim psal v AJ a dal jim přístup do adminu a čekám zda to půjde a také jak to udělají. Ale psal jsem sem zda to už někdo tady řešil a zná odpověď protože je pro mně lepší to řešit v ČJ než v AJ.

08. pro 2016 11:30 #129509
Odpověď od Bong
Moderátor
Nefunkčnost a nezobrazování budete hledat v dokumentaci těžko. Prostě jste udělal někde chybu nebo nemáte splněny všechny podmínky potřebné k provozu (verze serveru, Joomly, povolení pluginů,...). Pod ruce vám nikdo nevidí a bez konkrétních informací těžko radit.
Problém se zobrazením a změnami zobrazení zase nejde řešit v případě, že stránku, kde chcete změny provést, nemůžeme vidět.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum