Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Oblíbené Recenze - Shape5 - Blue Group
--- -- -
N hlavně se musí najít někdo, kdo ty recenze bude psát Technické řešení pak lze zvolit jakékoliv, ale moje idea byla spíše podrobnějšího, subjektivního, textu, s postřehy o tom jak se s šablonou (rozšířením) v praxi pracuje. Odkazovaná galerie je spíš jen takový "voting", to svádí k tomu hlasovat i lidi, kteří danou šablonu ani neviděli.Linelab napsal: Pro recenze by se dala použít Phoca Gallery podobným způsobem jako zde: www.cssjoomla.com/ včetně hodnocení a recenze propojit s fórem. Nemusely by se recenzovat jen šablony, ale i Joomla rozšíření.
Názor na design ať si udělá každý svůj vlastní, ale bez dema administrace (a ten jsem u šablon zatím neviděl), si těžko uděláte představu o náročnosti jejího nasazení. To jsem chtěl, alespoň trochu, suplovat...
Ano, změnu by to asi chtělo. Chtěl bych poprosit o katalog webů založených na Joomla!, jako to tu bylo kdysi. Rád bych si tuto část webu klidně vzal i na starosti, pokud mi budou přiděleny práva (samozřejmě jen pokud by něco takového bylo nasazeno).Linelab napsal: Možná vytvořit katalog / recenze rozšíření a šablon joomla + webhostingy jak tomu bylo dříve. Prolinkovat s Bongovic češtinami a fórem na JP. Hodnotit se můžou jak samotné recenze, tak i rozšíření, šablony, webhostingy atd... Chce to zase nějakou změnu na JP.
Katalog rozšíření se mi zdá jako velice dobrý nápad (v minulosti jsem o něčem podobném také uvažoval). Pokud by tu zase něco podobného bylo, určitě bych se na této části webu chtěl také spolupodílet. Vedu si takový menší seznam zajímavých rozšíření.
PS: Chtěl bych se zase více podílet na JP.
Z toho důvodu jsem kdysi začal dělat i nějaký ten rozcestník pro Joomlaře. Pokud máš nějaké tipy, klidně posílej do fóra. Musím to konečně přepracovat do nějaké slušné, jasné podoby. Nejlépe do podoby článku.Cony napsal:
N hlavně se musí najít někdo, kdo ty recenze bude psát Technické řešení pak lze zvolit jakékoliv, ale moje idea byla spíše podrobnějšího, subjektivního, textu, s postřehy o tom jak se s šablonou (rozšířením) v praxi pracuje. Odkazovaná galerie je spíš jen takový "voting", to svádí k tomu hlasovat i lidi, kteří danou šablonu ani neviděli.Linelab napsal: Pro recenze by se dala použít Phoca Gallery podobným způsobem jako zde: www.cssjoomla.com/ včetně hodnocení a recenze propojit s fórem. Nemusely by se recenzovat jen šablony, ale i Joomla rozšíření.
Názor na design ať si udělá každý svůj vlastní, ale bez dema administrace (a ten jsem u šablon zatím neviděl), si těžko uděláte představu o náročnosti jejího nasazení. To jsem chtěl, alespoň trochu, suplovat...
Tvá recenze mě zaujala. Do budoucna by bylo vhodné ji stavět podobně.