Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak ponechat fixní velikost šablony
18. bře 2015 16:03 #120977
Zdravím. Nedávno jsem nainstaloval Joomlu 3.4 a do ní jsem si vyhledal a zprovoznil šablon Interiordesign. V současné době ji testuji na stránkách
www.copytechnik.eu
. Chtěl jsem se zeptat, zda je možno nějakým způsobem upravit tento template, aby velikost webu zůstavala fixně daná. Myslím tím to, že když budu zmenšovat okno prohlížeče, nebude se zároveň stránka deformovat, ale zůstane taková jaká je. Předem děkuji za vaši ochotu mi pomoci.
18. bře 2015 16:10 - 18. bře 2015 16:11 #120978
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale to je spravne, ze pouzivate responzivni sablonu. To neni deformovani stranky, ale prizpusobeni velikost displeje.
Takto vase stranky budou skvele citelne a ovladatelne i na tabletech a mobilech. Vyzkousejte si to.
Takto vase stranky budou skvele citelne a ovladatelne i na tabletech a mobilech. Vyzkousejte si to.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
18. bře 2015 16:12 #120979
Odpověď od Radek Malík
Nováček
Aha... myslel jsem, že to je chyba, ale skutečně teď vidím i na jiných webech, že se jedná o vlastnost.... To vše vysvětluje.... holt jsem zamrznul na webech joomly 2.5 Děkuji za osvětlení.