Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak změnit šablonu pro vstup do administrace
17. čvn 2014 15:13 #116619
Přeji všem hezký den,
máte prosím někdo zkušenost, kde se dá upravit přihlašovací formulář pro admin prostředí?
Něco jako například tady :
dogwatch.com/administrator/
moc děkuji za tip,
Karel
máte prosím někdo zkušenost, kde se dá upravit přihlašovací formulář pro admin prostředí?
Něco jako například tady :
dogwatch.com/administrator/
moc děkuji za tip,
Karel
17. čvn 2014 16:18 #116622
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Buď si upravíte stávající šablonu administrace, nebo si najdete šablonu administrace, která vám vyhovuje. Zrovna tahle je free a jmenuje se Mission Control (mimochodem, máte to na té stránce napsané)...
www.rockettheme.com/joomla/templates
Čeština je na www.fenris.cz
www.rockettheme.com/joomla/templates
Čeština je na www.fenris.cz
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Karel
17. čvn 2014 16:30 #116625
Odpověď od Karel
Nováček
Děkuji Bongu a omlouvám se že jsem nekoukal pořádně. Tedy na ty jejich stránky jsem se díval ale vzhledem k mé urovni AJ jsem to nikde neviděl. Budu příště pečlivější.
Ještě jednou moc děkuji a přeji hezký den,
Karel
Ještě jednou moc děkuji a přeji hezký den,
Karel
17. čvn 2014 17:39 - 17. čvn 2014 17:45 #116629
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Na MissionControl pozor. Uz se nevyviji. Posledni je dost stara. Na J3 tusim neni a nebude. Tady je cestina na verzi 2.6.
Odkaz nemazat, neni to niz ukradeneho. Je to primo z fora Rockettheme. Nic placeny od fenrise apod. Jen me ted napadlo, ze to snad pujde stahnout i neclenum, pokud by to nekdo chtel.
www.rockettheme.com/forum/attachment/731...missioncontrol26.zip
Odkaz nemazat, neni to niz ukradeneho. Je to primo z fora Rockettheme. Nic placeny od fenrise apod. Jen me ted napadlo, ze to snad pujde stahnout i neclenum, pokud by to nekdo chtel.
www.rockettheme.com/forum/attachment/731...missioncontrol26.zip