Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
problém se šablonou "at_enigmainterworks_free"
22. bře 2014 17:24 #115147
Zdravím,mám nainstalovanu J 3.2.3 a nahrál jsem si šablonu "at_enigmainterworks_free". Po doladění zobrazení jsem zjistil, že když nechám vypsat blog kategorie, vátí se mi hláška s chybou:
Fatal error: Call to undefined method JHtml::core() in /data/web/virtuals/18761/virtual/www/gea/templates/at_enigmainterworks_free/html/com_content/category/blog_item.php on line 18
Asi to bude souviset se šablonou, ale bohužel nevím si rady, jak to zprovoznit. Tato šablona se mi i líbí a funguje dobře i pod více prohlížeči.
Prosím, můžete mi poradit, co s tím?
Jedná se o stránky:
www.rozbuska-test.eu/gea/
a pro příklad můžete kliknout v horním menu na "Čištění odpadních vod" a "Lamelové uzazováky".
Děkuji Vám
Fatal error: Call to undefined method JHtml::core() in /data/web/virtuals/18761/virtual/www/gea/templates/at_enigmainterworks_free/html/com_content/category/blog_item.php on line 18
Asi to bude souviset se šablonou, ale bohužel nevím si rady, jak to zprovoznit. Tato šablona se mi i líbí a funguje dobře i pod více prohlížeči.
Prosím, můžete mi poradit, co s tím?
Jedná se o stránky:
www.rozbuska-test.eu/gea/
a pro příklad můžete kliknout v horním menu na "Čištění odpadních vod" a "Lamelové uzazováky".
Děkuji Vám
23. bře 2014 00:01 #115157
Odpověď od Cony
Moderátor
Šablona není určená pro Joomlu 3.2.
Zkuste v ní vyhledat
a nahradit za
ale dost možná v ní bude dalek více chyb. Raději si najděte něco určené pro Joomlu 3.2.
Zkuste v ní vyhledat
Code:
JHtml::core()
Code:
JHtml::_('behavior.framework');
Poděkovali: Luděk Pechanec
23. bře 2014 07:32 #115158
Odpověď od Luděk Pechanec
Pokročilý uživatel
Dobrý den, tak jsem provedl Vámi avizovanou úpravu a prozatím to pomohlo. Alespoň se to zatím jeví bez problémů.
Je to super.
Mockrát vám děkuji.
Je to super.
Mockrát vám děkuji.