Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Obrázek nalepený na textu, co s tím?
16. pro 2013 12:00 - 16. pro 2013 12:01 #113268
--- -- -
Ahoj Joomlisté, mnohdy narážím na nutnost úpravy editorů v Joomle - nyní Tiny. Mám zapnuto, aby přebíral nastavení CSS ze šablony. Ale jak je vidět na
56032.w32.wedos.ws/
, fotku nalepí až k textu.
Vůbec se mi nedaří přijít na to, kde co nastavit, abych dosáhl mezery třeba 5px. Tiny instalovaný se šablonou to u nastavení obrázků neumožňuje, ani k nastavení šablony jsem nic nenašel.
A tak zkouším radu najít tady - kde co nastavit, třeba jaký "margin" do jakého souboru vložit, aby to fungovalo a kolem obrázků se automaticky tvořily mezery?
Předem díky za rady.
MaK.
Vůbec se mi nedaří přijít na to, kde co nastavit, abych dosáhl mezery třeba 5px. Tiny instalovaný se šablonou to u nastavení obrázků neumožňuje, ani k nastavení šablony jsem nic nenašel.
A tak zkouším radu najít tady - kde co nastavit, třeba jaký "margin" do jakého souboru vložit, aby to fungovalo a kolem obrázků se automaticky tvořily mezery?
Předem díky za rady.
MaK.
--- -- -
16. pro 2013 14:22 #113269
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
když koukám do zdrojovýho kodu, tak tam momentalne mezera je vlozena (margin: 5px)
nicméně pokud to chcete automaticky...tak ja bych asi vlozil do
56032.w32.wedos.ws/templates/design_control/css/template.css na řádek 73
když byste měl plnější ten web...dá se to upřesnit nebo rozšířit
nicméně pokud to chcete automaticky...tak ja bych asi vlozil do
56032.w32.wedos.ws/templates/design_control/css/template.css na řádek 73
Code:
div.blog-featured img
{
margin: 5px;
}
když byste měl plnější ten web...dá se to upřesnit nebo rozšířit
Poděkovali: MaK.
16. pro 2013 14:26 #113270
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Super, díky!
Mno, mezera už tam je, protože jsem nakonec vykopnul omezený Tiny a nainstaloval JCK editor, který mezery vkládat umí. Ale proč to není přímo v CSS šablony, to nechápu. Copak někdo chce mít obrázek nalepený až na textu?
MaK.
Mno, mezera už tam je, protože jsem nakonec vykopnul omezený Tiny a nainstaloval JCK editor, který mezery vkládat umí. Ale proč to není přímo v CSS šablony, to nechápu. Copak někdo chce mít obrázek nalepený až na textu?
MaK.
--- -- -
16. pro 2013 19:31 #113275
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Myslím, že to TINY umí jen je potřeba jej přepmout v zásuvných modulech do rozšířeného módu.
16. pro 2013 19:32 #113276
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
To jsem zkoušel. Neumí. Alespoň tato verze. Ale to je fuk, už frčím na JCK.
Přesto díky! MaK.
Přesto díky! MaK.
--- -- -