Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
Astroid Framework - jak nainstalovat na stávající web
31. srp 2021 22:26 - 31. srp 2021 22:28 #144776
Ahoj, přivedli jste mě tady na Astroid Framework ze kterého jsem úplně nadšený – připomíná mi to divy pro WP. Když nainstaluji "Quickstart Pack" podle návodu:
tady
tak vše funguje až na to že mám doménu / nějaká služka a tady to funguje skvěle.
Potřeboval bych astroid dostat na stávající – už běžící web a to se mi nedaří.
V administraci nainstaluji rozšíření "Astroid Framework"
Instalace je OK ("Instalace knihovny byla úspěšná."), ale astroid se mi neukáže v horní liště (administrace) – vpravo vedle nápovědy.
Je nějaká šance toto rozšíření dohrát na běžící web?
Děkuji moc za odpovědi.
tak vše funguje až na to že mám doménu / nějaká služka a tady to funguje skvěle.
Potřeboval bych astroid dostat na stávající – už běžící web a to se mi nedaří.
V administraci nainstaluji rozšíření "Astroid Framework"
Instalace je OK ("Instalace knihovny byla úspěšná."), ale astroid se mi neukáže v horní liště (administrace) – vpravo vedle nápovědy.
Je nějaká šance toto rozšíření dohrát na běžící web?
Děkuji moc za odpovědi.
01. zář 2021 01:37 - 01. zář 2021 08:05 #144779
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
To "vedle nápovědy" nebude Astroid, ale JD Builder, takže bude potřeba doinstalovat tento...
Český překlad Astroid Framework for Joomla! už obsahuje i překlad frameworku, komponenty a pluginu JD Builder, komponenty JD Profiler, modulů JD SkillSet, JD Simple Contact Form, JD Progressbar Module, JD Profiler Module a základních šablon Astroid Template Zero a Astroid Template One.
Český překlad Astroid Framework for Joomla! už obsahuje i překlad frameworku, komponenty a pluginu JD Builder, komponenty JD Profiler, modulů JD SkillSet, JD Simple Contact Form, JD Progressbar Module, JD Profiler Module a základních šablon Astroid Template Zero a Astroid Template One.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Jan