Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Bar menu
24. kvě 2021 11:29 #144413
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe

Admin
V šabloně, nebo pokud to není přímo v nastavení šablony, tak pomocí css, si nastavte, zobrazení toho modulu (případně prvku v modulu) v daném místě a máte to (využití css display: none pro zobrazení mimo mobilní zařízení). Jinak lze toto přímo v modulu nastavovat zde
extensions.joomla.org/extension/style-a-...nced-module-manager/
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
24. kvě 2021 11:38 #144414
Odpověď od Dimnet

Začátečník
Díky za odpověď na to zapisování do css jsem trochu více začátečník
Nastavení šablony to přímo není, že chci menu dole, které bude fixní pokud se zobrazí web na mobilu
viz web
jidlo-az-domu.cz

24. kvě 2021 12:50 #144417
Odpověď od Cufe

Admin
Ok, napište mi na e-mail v
profilu
a po domluvě Vám to bez problémů udělám.
24. kvě 2021 14:13 #144418
Odpověď od Dimnet

Začátečník
Myslíte že toto mi pomůže implementovat menu do spodní části webových stránek ?