Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Joomsport
Umim si predstavit pouze nejaky doprogramovani funkcionality do joomsport a nebo najit nejaké jiné řešení.
Je to kvůli tomu že každý týden losuji nové kolo a rozesilam email každému hráčovi zvlášť o jeho novém súperovi. Je to strašne pracne. Není na to nějaký program nebo nejlepší nějaká poznámka do zápasu kterou uvidí jenom hráči co mají medzi sebou zápas?
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
To mi hlava nebere, vy už máte Joomla4?
Zde na Foru není kategorie "Chci si objednat práci od vývojáře", z povahy portálu jako takového.
Takže napište výrobci zda Vám úpravu za úplatu neudělá nebo si objednejte samostatného vývojáře nebo firmu co se zabývá úpravou webů na Joomla (hlavně vývojem aplikací - klikat v administraci umí kde kdo - aspoň si to o sobě myslí).
Kde si je objednat, nevím, já to nevyužívám, ale jsou na to specializované portály...
Kvalitu dodavatelů ale bohužel zjistíte vlastní zkušeností.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Rudolf napsal: Forum asi nebude to pravé místo na custom úpravy
Naopak, fórum je to pravé místo.
Zkuste jednoduše pomocí CSS zápisu display:none červený křížek skrýt to pro začátek. Když dáte odkaz na konkrétní stránku, napíšu vám přesně jak na to. Samozřejmě to lze řešit i jinak.
Rudolf napsal: Váš příspěvek je zařazen v kategorii Joomla 4 (již brzy) / Hlavní diskuze k Joomla 4 / Joomsport
To mi hlava nebere, vy už máte Joomla4?
Zde na Foru není kategorie "Chci si objednat práci od vývojáře", z povahy portálu jako takového.
Takže napište výrobci zda Vám úpravu za úplatu neudělá nebo si objednejte samostatného vývojáře nebo firmu co se zabývá úpravou webů na Joomla (hlavně vývojem aplikací - klikat v administraci umí kde kdo - aspoň si to o sobě myslí).
Kde si je objednat, nevím, já to nevyužívám, ale jsou na to specializované portály...
Kvalitu dodavatelů ale bohužel zjistíte vlastní zkušeností.
Rudo, jestli nemáš jak poradit, lépe bude když nebudeš reagovat vůbec. Fórum tady není od toho, abychom uživatele poučovali a dělali z nich hlupáky. Ne každý provozuje komerční projekt, může to být klidně někdo, kdo spravuje svoje osobní stránky a prostě neví, potřebuje radu. Díky.