Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Login aby mi vybiehal z pravej strany
18. kvě 2020 17:24 #142429
Dobrý deň. Obraciam sa na Vás s prosbou o radu. Viete mi poradiť nejaký modul na to aby mi login vybiehal napríklad z pravej stránky webu? To znamená že na pravej strane webu bude napríklad len červená kocka a po kliknutí alebo nabehnutí s myšou sa rozbalí a tam si budem mocť zadať prihlasovacie údaje alebo kliknúť na registráciu? Ďakujem
19. kvě 2020 00:33 - 19. kvě 2020 00:37 #142430
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Neznám žádný modul, který by tohle měl v základu.
Ale nepotřebujete žádný modul, když budete postupovat dle níže návodu:
To by mohlo být asi 4h práce.
No a až upravíte, tak můžete některé nastavení pro modul (je fixní - ANO/NE, na jaké straně bude umístěný, v jaké výšce, bude vidět na desktopu nebo mobilu) vytáhnout do nastavení modulu a upravit tak i PHP pro view.
Kdysi jsme si takto upravili custom modul HTML pro zobrazení Helpdesku. (byla nutná úprava typu zobrazení modulu - viz níže).
Nebo hledejte šablonu, která tuto pozici má již připravenou i s tím nastavením pro rozbalení (zde je třeba mít připravený typ zobrazení modulu v souboru modules.php v šabloně).
Další možnosti nevím a počkáme na nějaké chytřejší, kteří nějaký takový modul používají od nějakého výrobce (v případě, že jste jen administrátor - instalatér).
P.S.
Já používám SC Login (kliknutí na ikonu v hlavičce, otevření do poupu). Myslím že by se s trochou námahy na to dal upravit.
Ale nepotřebujete žádný modul, když budete postupovat dle níže návodu:
- Standardní modul Joomla login
- Umístit do custom pozice v šabloně
- Pozici přidat do šablony
- Upravit view modulu aby obsahovalo červenou kostku pro kliknutí a obsah modulu - něco jako collapse od boostrapu
- Nastylovat aby byl modul fixní a fungoval na kliknutí == zobrazil zbytek obsahu modulu
To by mohlo být asi 4h práce.
No a až upravíte, tak můžete některé nastavení pro modul (je fixní - ANO/NE, na jaké straně bude umístěný, v jaké výšce, bude vidět na desktopu nebo mobilu) vytáhnout do nastavení modulu a upravit tak i PHP pro view.
Kdysi jsme si takto upravili custom modul HTML pro zobrazení Helpdesku. (byla nutná úprava typu zobrazení modulu - viz níže).
Nebo hledejte šablonu, která tuto pozici má již připravenou i s tím nastavením pro rozbalení (zde je třeba mít připravený typ zobrazení modulu v souboru modules.php v šabloně).
Další možnosti nevím a počkáme na nějaké chytřejší, kteří nějaký takový modul používají od nějakého výrobce (v případě, že jste jen administrátor - instalatér).
P.S.
Já používám SC Login (kliknutí na ikonu v hlavičce, otevření do poupu). Myslím že by se s trochou námahy na to dal upravit.
25. kvě 2020 11:36 #142470
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
pro začátečníky.
Poměrně dost šablon včetně bezplatných má zabudované pozice (nahoře, dole, vlevo, vpravo) které po kliknutí myší vyjedou.
Poměrně dost šablon včetně bezplatných má zabudované pozice (nahoře, dole, vlevo, vpravo) které po kliknutí myší vyjedou.
25. kvě 2020 18:29 #142477
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Jinými slovy jak jsem říkal