Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Acy mailing
23. led 2020 04:52 #141584
Ahoj.
Na pár webech používám acymailing. Jednou, dva krát do roka provedu import uživatelů z registrovaných a objednávek do seznamu a rozešlu vánoční přání, nebo info o letní doolené.
Na jednom eshopu bych chtěl ale využít tuto komponentu trochu víc. A proto se ptám, jak funguje vlastní proces sběru emailových adres?
Pro začátek chci jen sbírat adresy z objednávek. Mám v OP klausuli o tom, ale chci přidat i zaškrtávací pole se souhlasem do košíku, který obsahuje Rupostel v základu. V nastavení rupostelu jsem tedy zadal ID seznamu a světe div se , emaily to nepřidává. Otázkou číslo ejdna tedy je, jestli takovýto sběr umí Acy c oné free testovací verzi, nebo potřebuju placenou s onou automatikou?
Jak to máte vy?
Na pár webech používám acymailing. Jednou, dva krát do roka provedu import uživatelů z registrovaných a objednávek do seznamu a rozešlu vánoční přání, nebo info o letní doolené.
Na jednom eshopu bych chtěl ale využít tuto komponentu trochu víc. A proto se ptám, jak funguje vlastní proces sběru emailových adres?
Pro začátek chci jen sbírat adresy z objednávek. Mám v OP klausuli o tom, ale chci přidat i zaškrtávací pole se souhlasem do košíku, který obsahuje Rupostel v základu. V nastavení rupostelu jsem tedy zadal ID seznamu a světe div se , emaily to nepřidává. Otázkou číslo ejdna tedy je, jestli takovýto sběr umí Acy c oné free testovací verzi, nebo potřebuju placenou s onou automatikou?
Jak to máte vy?
23. led 2020 10:26 #141587
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Multilicence na všechny weby
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM