Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Data z databáze z Joomla
15. led 2020 14:20 #141513
Zdravím pánové a dámy, mám jeden dotaz potřebuji vytáhnout data z databáze, které se mi budou zobrazovat ve frontendu s tím že tam třeba poběží obnova po 15ti vteřinách. Nějak na to nemohu přijít. Díky všem za kladnou odpověď.
15. led 2020 14:38 #141514
Odpověď od Cony
Moderátor
Ano - to je přece kladná odpověď ne?
- jaká data?
- jak zobrazovat?
- co jste už zkoušel?
- na co jste už přišel?
Chcete-li kloudnou odpověď, položte konkrétní dotaz.
- jaká data?
- jak zobrazovat?
- co jste už zkoušel?
- na co jste už přišel?
Chcete-li kloudnou odpověď, položte konkrétní dotaz.
15. led 2020 14:48 #141515
Odpověď od Dimnet
Začátečník
Cony tak ja budu konkrétní. Představ si, že máš objednávkový systém v Joomla Phoca Cart, už jsem psal Honzovi, ale má toho hodně a vylepšuje. Potřebuji jednu věc. Když lidi udělají objednávku zboží dejme tomu, že klientů bude 30 tak potřebuji vytáhnout z databáze aktuální objednávku. Zatím se to zasílá do mailu což nechci. Jelikož email klient mi udělá náhled příchozí zprávy a to já nepotřebuji. Potřebuji vytáhnout data přesně co a kam chce objednat. A hlavně mi nepiš, že to už je komerční věc co chci já to jako vím, ale kurňa nějak se to musí dát vytáhnout.
Dan
Dan
15. led 2020 16:58 #141518
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Už to máte "vytažené". v administraci Phoca - Objednávky, tam vidíte všechno. A dokonce si tam můžete (dokonce byste měl) měnit stav objednávky: čekající, potvrzeno, odesláno,...
Nikdo vás nenutí si objednávky nechávat posílat emailem v HTML, že jsou hned vidět. Můžete mít objednávku jako PDF přílohu (tam asi náhled nebude). Nebo můžete mít jen jednoduchou zprávu, že byla realizována nová objednávka a víc nic. Pak se prostě podíváte do Objednávek.
Nikdo vás nenutí si objednávky nechávat posílat emailem v HTML, že jsou hned vidět. Můžete mít objednávku jako PDF přílohu (tam asi náhled nebude). Nebo můžete mít jen jednoduchou zprávu, že byla realizována nová objednávka a víc nic. Pak se prostě podíváte do Objednávek.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
15. led 2020 17:07 #141520
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Dimnet
Tohle není zadání pro programátora, to je jen obecný popis co by se chtělo bez udání důvodu proč by se to chtělo a co se s daty bude dál dělat.
Dimnet
Ale o tom to je, tady dostanete radu zadarmo, pak to naprogramujete a vyfakturujete klientovi, dostanete za to třeba 8k a pojedete na dovolenou za to.
Takže pokud chcete radu zadarmo a netýká se to chyby nebo nefunkčnosti joomla, ale rozvíjení Vašeho podnikání, tak to chce trochu pokory nebo si rovnou objednat někoho kdo to za peníze udělá.
Rudolf
Když lidi udělají objednávku zboží dejme tomu, že klientů bude 30 tak potřebuji vytáhnout z databáze aktuální objednávku. Zatím se to zasílá do mailu což nechci. Jelikož email klient mi udělá náhled příchozí zprávy a to já nepotřebuji. Potřebuji vytáhnout data přesně co a kam chce objednat.
Tohle není zadání pro programátora, to je jen obecný popis co by se chtělo bez udání důvodu proč by se to chtělo a co se s daty bude dál dělat.
Dimnet
A hlavně mi nepiš, že to už je komerční věc co chci já to jako vím, ale kurňa nějak se to musí dát vytáhnout.
Ale o tom to je, tady dostanete radu zadarmo, pak to naprogramujete a vyfakturujete klientovi, dostanete za to třeba 8k a pojedete na dovolenou za to.
Takže pokud chcete radu zadarmo a netýká se to chyby nebo nefunkčnosti joomla, ale rozvíjení Vašeho podnikání, tak to chce trochu pokory nebo si rovnou objednat někoho kdo to za peníze udělá.
Rudolf
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla