Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Quantum Manager - bezplatné rozšíření pro správu souborů a médií
26. zář 2019 23:23 - 26. zář 2019 23:29 #140820
norrnext.com - rozšíření pro Joomla
Dobrý den, čeština není můj rodný jazyk, omlouvám se za chyby
Ahoj milá česká komunito,
Chtěl bych zde sdílet některé informace, které mohou být pro vás všechny užitečné.
Quantum Manager je správce souborů a médií, který dokáže pokrýt většinu potřeb a ušetřit spoustu času při práci s obsahem.
Klíčové vlastnosti:
Distribuční balíček se skládá z komponenty a některých pluginů.
Licence: GPL v.3
Stránka produktu v adresáři rozšíření Joomla
Snažíme se poskytnout bezplatný a užitečný nástroj, který vám ušetří čas při práci s obsahovými a mediálními soubory.
Kritika, přání a nápady jsou vítány
Díky za pozornost.
Eugene.
Chtěl bych zde sdílet některé informace, které mohou být pro vás všechny užitečné.
Quantum Manager je správce souborů a médií, který dokáže pokrýt většinu potřeb a ušetřit spoustu času při práci s obsahem.
Klíčové vlastnosti:
- Hromadné nahrávání souborů
- Vytváření a mazání složek
- Oříznutí a změna velikosti obrázků
- Přejmenování souborů a složek
- Rozsahy pro seskupení souborů podle typu
- Integrace služby Unsplash - nyní si můžete stáhnout a vložit fotografie zdarma z populární fotobanky!
- Přidání vodoznaku
- Připojení souboru
- Automatická možnost změny délky názvu souboru
- Uložení původního obrázku
- Oprávnění skupiny uživatelů
Distribuční balíček se skládá z komponenty a některých pluginů.
Licence: GPL v.3
Stránka produktu v adresáři rozšíření Joomla
Snažíme se poskytnout bezplatný a užitečný nástroj, který vám ušetří čas při práci s obsahovými a mediálními soubory.
Kritika, přání a nápady jsou vítány
Díky za pozornost.
Eugene.
26. zář 2019 23:23 #140821
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
27. zář 2019 10:25 #140822
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ahoj Eugene,
Děkujeme za informace. Vypadá to dobře, budu testovat. Gratuluji také k výbornému Joomla rozšíření NorrCompetition. www.joomlaportal.cz/rozsireni/589-predst...enty-norrcompetition
Děkujeme za informace. Vypadá to dobře, budu testovat. Gratuluji také k výbornému Joomla rozšíření NorrCompetition. www.joomlaportal.cz/rozsireni/589-predst...enty-norrcompetition
27. zář 2019 10:47 #140823
Ahoj Linelabcz,
Děkujeme, že používáte NorrCompetition! Jsem rád, že toto rozšíření může být užitečné pro vaše potřeby.
Je hezké vidět přehled na tomto portálu.
Pokud jde o Quantum - rozhodli jsme se jej vyvinout, protože použití standardního com_media již nebylo možné, protože na jednoduché akce trvalo příliš mnoho času.
Pozdravy,
Eugene
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
Linelabcz napsal: Ahoj Eugene,
Ahoj Linelabcz,
Děkujeme, že používáte NorrCompetition! Jsem rád, že toto rozšíření může být užitečné pro vaše potřeby.
Je hezké vidět přehled na tomto portálu.
Pokud jde o Quantum - rozhodli jsme se jej vyvinout, protože použití standardního com_media již nebylo možné, protože na jednoduché akce trvalo příliš mnoho času.
Pozdravy,
Eugene
27. zář 2019 11:16 #140824
Odpověď od Linelabcz
Admin
Standardní com_media je historická záležitost. Ani v Joomla 4 to podle všeho nebude žádná sláva. Quantum Manager může být skvělá náhrada.
27. zář 2019 11:41 #140825
Adaptace Quantum na Joomla 4 je v plánu.
Pro nás je nyní hlavním úkolem představit toto rozšíření komunitě a poskytnout uživatelům základní informace.
Chystám se nahrát krátké video ukazující klíčové vlastnosti rozšíření. Takže lidé mohou strávit pár minut sledováním videa a brzy mohou učinit závěr „nainstalovat nebo neinstalovat“.
Také skutečná interakce s lidmi z místních komunit je moc.
@W13 Sleduji Janův příklad
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
Linelabcz napsal: Standardní com_media je historická záležitost. Ani v Joomla 4 to podle všeho nebude žádná sláva. Quantum Manager může být skvělá náhrada.
Adaptace Quantum na Joomla 4 je v plánu.
Pro nás je nyní hlavním úkolem představit toto rozšíření komunitě a poskytnout uživatelům základní informace.
Chystám se nahrát krátké video ukazující klíčové vlastnosti rozšíření. Takže lidé mohou strávit pár minut sledováním videa a brzy mohou učinit závěr „nainstalovat nebo neinstalovat“.
Také skutečná interakce s lidmi z místních komunit je moc.
@W13 Sleduji Janův příklad