Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

mAvik a logo v záhlaví

02. zář 2019 10:10 #140612
mAvik a logo v záhlaví od Ainny
Začátečník
Krásný den, ke zmenšení fotek jsem začala používat mAvik, který mi bohatě stačí, ale zdá se, že zasahuje ve více oblastech. Např. zvětšil citace v JComments, to jsem vyřešila jejich zrušením a nastavením stromového zobrazování. Starší holt zůstanou, jak jsou. K mému překvapení, ale zmenšil logo v záhlaví v blogové části, tedy u článků . Pokud by to bylo na nastavenou šířku (250), tak bych to neřešila, ale on to nastavil na šířku 67, což naprosto nechápu a nevím co s tím.

A ještě jedna věc. Zkoušeli jste se někdo registrovat na webu vývojáře? Já ano, chtěla jsem si koupit pro verzi, abych mohla využívat i funkci na "Obrázky a odkazy". Ani během dvou hodin mi nedorazil aktivační e-mail. Napadlo mě, jestli to nemá dotyčný nastavené na ruční schvalování.

02. zář 2019 11:01 #140614
Odpověď od Ainny
Začátečník
První část dotazu jsem vyřešila vypnutím možnosti "Odkaz na JavaScript a styly", sice přestal fungovat výběr typu vyskakovacího okna, ale to pro mě není tak podstatné. Kdybych měla placenou verzi, tak bych vyskakovací okno vypnula úplně.

Druhá část otázky stále platí. Jak je to s registrací u vývojáře a získáním plné verze. Má tu s tím někdo zkušenost?

Powered by Fórum