Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Neznámy checkbox pri zobrazovaní sekundárneho menu.
30. čvn 2019 14:30 #140380
Majiteľ parfumérie parfumylacno s lacnými parfumami Fm Group vo svetových vôňach, kvalitné napodobneniny originálnych parfémov.
Prosím vás, stretol sa už niekto s podobným problémom:
Pri menu umiestnenom v spodnej časti webu mi zobrazuje neznámy checkbox. Nielenže nechápem odkiaľ a ani prečo sa tam vzal, neviem zatiaľ ani ako ho odtiaľ odstrániť, prípadne aspoň skryť.
Vedel by mi s tým prosím niekto pomôcť?
Ide o tento web + printscreen
Ďakujem
Pri menu umiestnenom v spodnej časti webu mi zobrazuje neznámy checkbox. Nielenže nechápem odkiaľ a ani prečo sa tam vzal, neviem zatiaľ ani ako ho odtiaľ odstrániť, prípadne aspoň skryť.
Vedel by mi s tým prosím niekto pomôcť?
Ide o tento web + printscreen
Ďakujem
Majiteľ parfumérie parfumylacno s lacnými parfumami Fm Group vo svetových vôňach, kvalitné napodobneniny originálnych parfémov.
30. čvn 2019 16:05 - 30. čvn 2019 16:07 #140381
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, za checkboxem se skrývá tento kód:
- pokud je to modul - např. custom html, může to být nějaký html nakopírovaný v něm
- pokud to je menu modul - může to být nějaká chyba např. v šabloně (udělej test - změň šablonu - a test řekne jestli je to v šabloně nebo v modulu)
- může to ale taky být nějakej systémovej plugin, co mění obsah po načtení stránky.
Code:
<input id="ch1" type="checkbox">
<label class="top-level-lab" for="ch1">Menu<span>≡</span></label>
- pokud je to modul - např. custom html, může to být nějaký html nakopírovaný v něm
- pokud to je menu modul - může to být nějaká chyba např. v šabloně (udělej test - změň šablonu - a test řekne jestli je to v šabloně nebo v modulu)
- může to ale taky být nějakej systémovej plugin, co mění obsah po načtení stránky.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Martin Balko
30. čvn 2019 16:20 #140382
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Zdravím Martine,
obraťte se na výrobce šablony, podle mého jde o chování modulu mod_menu.
S pozdravem
Rudolf
obraťte se na výrobce šablony, podle mého jde o chování modulu mod_menu.
S pozdravem
Rudolf
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
30. čvn 2019 19:06 #140383
Odpověď od Martin Balko
Začátečník
ďakujem veľmi pekne za odpoveď - zaujímavé, áno, presne na tej istej pozícii bol pôvodne nejaký cutom modul, ktorý som nepotreboval, zrušil som ho a namiesto neho som pridal modul pre menu.
Šablónu som aj zmenil, ale keďže tie default Joomlacke neobsahujú dané pozície, nepodarilo sa mi to overiť + zároveň neviem akým testom to veriť
Žeby hlásenie chýb v administrácii zapnúť na maximum? Skúsil som ale nevypísalo mi nič, prípadne som nevedel kam sa mám pozrieť
Takisto ak som zapol ladenie systému, príliš som si nepomohol - nič mi to nepovedalo, to čo sa zobrazilo
Pravdepodobne to teda skúsim vyriešiť nejak s výrobcom šablóny alebo nejak fušersky svojpomocne ak vôbec na nejaký taký spôsob prídem
Ďakujem veľmi pekne za odpovede a pomoc.
Šablónu som aj zmenil, ale keďže tie default Joomlacke neobsahujú dané pozície, nepodarilo sa mi to overiť + zároveň neviem akým testom to veriť
Žeby hlásenie chýb v administrácii zapnúť na maximum? Skúsil som ale nevypísalo mi nič, prípadne som nevedel kam sa mám pozrieť
Takisto ak som zapol ladenie systému, príliš som si nepomohol - nič mi to nepovedalo, to čo sa zobrazilo
Pravdepodobne to teda skúsim vyriešiť nejak s výrobcom šablóny alebo nejak fušersky svojpomocne ak vôbec na nejaký taký spôsob prídem
Ďakujem veľmi pekne za odpovede a pomoc.
01. čvc 2019 10:47 #140384
Odpověď od Linelabcz
Admin
Zdravím, Joomla šablonu si připravujte pokud možno celou v editoru. Pokud modul s menu v editoru přetáhnete myší jen do horní části webu a po instalaci šablony přidáte menu ještě jinam, šablona nemá v nové pozici pro tento modul vytvořený kompletní css pro mobilní zařízení resp. pravidla pro media.
Poděkovali: Martin Balko
01. čvc 2019 11:33 #140385
Odpověď od Martin Balko
Začátečník
AHA!
To mi vôbec nenapadlo, ďakujem veľmi pekne
To mi vôbec nenapadlo, ďakujem veľmi pekne