Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart - rychle - zaplatím!
10. lis 2018 09:38 #137593
Ahoj.
Dokončuju redesign eshopu klienta. A stalo se to, z čeho mám vždy největší obavy. Pár hodin před spuštěním mi začalo haprovat u produktu výběr variant.
projevuje se to tak, že varianta se vybere, ale nezmění se cena. aby to nebylo tak jednoduché, nezobrazí se žádná chybová hláška
Jediné, na co jsem se zmohl je to, že jsem začal zjišťovat vylučovací metodou.
Zjistil jsem, že když vypnu komponentu sh404sef a zruším přepis /html/com_virtuemart . . . tak to šlape. když ale jedno z toho zapnu tak je problém na světě.
Pokud by měl někdo z vás čas se mi vtom bezodkladně pohrabat a vyřešit problém, zaplatím. Fakt jsem v koních
Klidně pište na email martin@richta.cz
Dokončuju redesign eshopu klienta. A stalo se to, z čeho mám vždy největší obavy. Pár hodin před spuštěním mi začalo haprovat u produktu výběr variant.
projevuje se to tak, že varianta se vybere, ale nezmění se cena. aby to nebylo tak jednoduché, nezobrazí se žádná chybová hláška
Jediné, na co jsem se zmohl je to, že jsem začal zjišťovat vylučovací metodou.
Zjistil jsem, že když vypnu komponentu sh404sef a zruším přepis /html/com_virtuemart . . . tak to šlape. když ale jedno z toho zapnu tak je problém na světě.
Pokud by měl někdo z vás čas se mi vtom bezodkladně pohrabat a vyřešit problém, zaplatím. Fakt jsem v koních
Klidně pište na email martin@richta.cz
10. lis 2018 10:38 #137595
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, kontroloval jsi AJAX požadavky nebo Javascript konzoli - většinou se tohle mění na základě Javascriptu nebo Ajaxu, a ten by mohl mít špatnou URL :idea:
10. lis 2018 10:44 #137596
Čučím do konzole (F12) v chroome . . . ale z toho jsem jednoznačně moc nepochopil.
píšu sz
Odpověď od marvays
Návštěvník
H13 napsal: Ahoj, kontroloval jsi AJAX požadavky nebo Javascript konzoli - většinou se tohle mění na základě Javascriptu nebo Ajaxu, a ten by mohl mít špatnou URL :idea:
Čučím do konzole (F12) v chroome . . . ale z toho jsem jednoznačně moc nepochopil.
píšu sz
10. lis 2018 10:46 #137597
Aha, tak sz tu auž asi nejsou. poslal sem ti link na mail. Jestli v té konzoli něco objevíš . . .
Odpověď od marvays
Návštěvník
H13 napsal: Ahoj, kontroloval jsi AJAX požadavky nebo Javascript konzoli - většinou se tohle mění na základě Javascriptu nebo Ajaxu, a ten by mohl mít špatnou URL :idea:
Aha, tak sz tu auž asi nejsou. poslal sem ti link na mail. Jestli v té konzoli něco objevíš . . .
10. lis 2018 10:54 #137598
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, já momentálně nejsem na mém PC, takže se na to nejsem schopen podívat, možná zkus hodit link sem a třeba tam někdo něco uvidí :idea:
10. lis 2018 11:08 #137599
Nechtěl jsem takhle veřejně (nemám to ještě hotové), ale zoufalá doba si žádá zoufalé činy
Link zde
Odpověď od marvays
Návštěvník
H13 napsal: Ahoj, já momentálně nejsem na mém PC, takže se na to nejsem schopen podívat, možná zkus hodit link sem a třeba tam někdo něco uvidí :idea:
Nechtěl jsem takhle veřejně (nemám to ještě hotové), ale zoufalá doba si žádá zoufalé činy
Link zde