Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart error 404
27. čvc 2018 15:31 #136743
Dobrý den,
Když na homepage kliknu v menu na odkaz virtuemartu, který má zobrazit specifickou kategorii obchodu vyskočí na mě hláška Tato stránka nefunguje ... ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Když v globalním nastavení vypnu přátelské URL, webová stránka s logem, menu a dalšími moduly se sice načte, ale místo dané kategorie se zobrazí hláška: Kategorie nebyla nalezena
joomla 3.8.1, virtuemart 3.2.14
Problém zůstává i s základní šablonou
Stručný postup tvorby stránek
1.Nainstaloval jsem joomlu 3.8.1 (v AJ)
2.Quickstart s šablonou JB Boston, který obsahoval i samotný virtuemart. Vše bylo v pořádku. (web byl v AJ)
3.Následně jsem podle následujícího návodu nainstaloval čestinu pro joomlu, chci mít totiž stránky vícejazyčné.
www.helpmark.cz/navody/navody-joomla/nas...-multijazycna-joomla
Zde nastal první problém, když jsem zveřejnil modul: přepínač jazyků, nezobrazily se mně vlaječky (ani ČJ, ani Aj).
4.Virtuemartu jsem nainstaloval čestěnu, povolil oba jazky a kategorie produktů pojmenoval v obou jazycích.
Jakmile jsem přeměnil název stávající kategorie produktů ve virtuemartu nebo vytvořil novou, nešla kategorie v hlavním menu zobrazit: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Když na homepage kliknu v menu na odkaz virtuemartu, který má zobrazit specifickou kategorii obchodu vyskočí na mě hláška Tato stránka nefunguje ... ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Když v globalním nastavení vypnu přátelské URL, webová stránka s logem, menu a dalšími moduly se sice načte, ale místo dané kategorie se zobrazí hláška: Kategorie nebyla nalezena
joomla 3.8.1, virtuemart 3.2.14
Problém zůstává i s základní šablonou
Stručný postup tvorby stránek
1.Nainstaloval jsem joomlu 3.8.1 (v AJ)
2.Quickstart s šablonou JB Boston, který obsahoval i samotný virtuemart. Vše bylo v pořádku. (web byl v AJ)
3.Následně jsem podle následujícího návodu nainstaloval čestinu pro joomlu, chci mít totiž stránky vícejazyčné.
www.helpmark.cz/navody/navody-joomla/nas...-multijazycna-joomla
Zde nastal první problém, když jsem zveřejnil modul: přepínač jazyků, nezobrazily se mně vlaječky (ani ČJ, ani Aj).
4.Virtuemartu jsem nainstaloval čestěnu, povolil oba jazky a kategorie produktů pojmenoval v obou jazycích.
Jakmile jsem přeměnil název stávající kategorie produktů ve virtuemartu nebo vytvořil novou, nešla kategorie v hlavním menu zobrazit: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
27. čvc 2018 16:20 #136745
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ta chyba s přesměrováním může být způsobena právě špatným nastavení jazyků,
viz. třeba vlákno
Nastavte si jazyky řádně.
V administraci Joomly Moduly (administrátor) si povolte modul Multilanguage status. Ten vám může napovědět s chybami.
Nastavte si jazyky řádně.
V administraci Joomly Moduly (administrátor) si povolte modul Multilanguage status. Ten vám může napovědět s chybami.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: David
03. srp 2018 15:43 #136802
Odpověď od David
Uživatel
Nakonec jsem vše vyřešil kompletně novou instalací. Když jsem pří instalaci nainstaloval všechny potřebné jazyky, vše fungovalo od začátku dobře bez náročného nastavování.