Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Neltze spustit aktualizaci
14. čvc 2018 09:35 - 14. čvc 2018 09:41 #136637
Přeji pěkný den, chtěl bych poprosit o pomoc. Na jednom z webů mi nejde spustit aktualizace Joomly.
Kliknu na tlačítko instalovat a objeví se mi že je stránka nedostupná. Vymazal jsem v Joomle mezipaměť a vyzkoušel jsem více prohlížečů a všude stejné. Jinak web i administrace fungují bez problémů.
A neproběhne ani aktualizace přímo ze staženého zip souboru.
Nesetkal jste se s tímto někdo?
Moc děkuji, Milan
Kliknu na tlačítko instalovat a objeví se mi že je stránka nedostupná. Vymazal jsem v Joomle mezipaměť a vyzkoušel jsem více prohlížečů a všude stejné. Jinak web i administrace fungují bez problémů.
A neproběhne ani aktualizace přímo ze staženého zip souboru.
Nesetkal jste se s tímto někdo?
Moc děkuji, Milan
14. čvc 2018 12:56 #136638
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Máte aktualizované všechny komponenty a ostatní ? Podobně se mi to zaseklo, když jsem neměl aktualizovaný QUIX.
14. čvc 2018 13:19 #136639
Odpověď od Milan
Pokročilý uživatel
Děkuji za odpověď, instalace je téměř bez rozšíření. Zjistil jsem, že i při kliknutí na pročistit mezipaměť se to také sekne. Při obnovení stránky to zase funguje ale u rozšíření nic nepomáhá.
Tak mám obavy zda není heknutá Joomla. Na webu ale není taková návštěvnost aby to bylo pravděpodobné.
Tak mám obavy zda není heknutá Joomla. Na webu ale není taková návštěvnost aby to bylo pravděpodobné.
14. čvc 2018 15:05 - 15. čvc 2018 06:07 #136640
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To je cista instalace primo na webu nebo odnekud migrovano? Webhosting?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.