Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SP Page Builder
17. kvě 2018 13:01 #135716
zdroj: www.joomshaper.com/forums/error-0-call-t...start=0#reply-111758
Odpověď od Cony
Moderátor
No tak pokud vidíte jen menu, tak Vám administrace očividně nefungujeraki napsal: Našel jsem SP Page builder ve Správa a dál ji zneverejnit. Administrace mi "funguje" ale vidím jen horní menu na cokoliv kliknu tak vidím jen menu a pod ním bílou obrazovku... Posílal jsem PrintScreen. V předchozích příspěvcích...
Code:
do you have access to Joomla admin?
If not, please delete that folder:
administrator\modules\mod_sppagebuilder_admin_menu
17. kvě 2018 17:35 #135724
Odpověď od raki
Návštěvník
Aktualizace vzdy skonci chybou i automaticka
mozna chyba licence... koupil jsem sablonu na themeforest.net a mam tam i licencni cislo, ale to asi nebude pro SP page Builder?
mozna chyba licence... koupil jsem sablonu na themeforest.net a mam tam i licencni cislo, ale to asi nebude pro SP page Builder?
17. kvě 2018 17:37 - 17. kvě 2018 17:37 #135725
Odpověď od Bart
Moderátor
Zkus přesně to, co ti navrhuje Cony.Cony napsal:
No tak pokud vidíte jen menu, tak Vám administrace očividně nefungujeraki napsal: Našel jsem SP Page builder ve Správa a dál ji zneverejnit. Administrace mi "funguje" ale vidím jen horní menu na cokoliv kliknu tak vidím jen menu a pod ním bílou obrazovku... Posílal jsem PrintScreen. V předchozích příspěvcích...
Code:do you have access to Joomla admin? If not, please delete that folder: administrator\modules\mod_sppagebuilder_admin_menu
17. kvě 2018 17:40 #135727
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Pokud chceš upgradovat Page Builder tak si myslím že ho musíš mít koupený sólo, nestačí s ním koupit šablonu. Já to mám teď koupený od Joomshaper komplet i s PageBuilderem, takže přesně nevím, ale myslím že i když jsem měl šablony od nich a neměl jsem zvlášť koupený PageBuilder tak upgrade nešel.