Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Yoo_chester - zobrazení blogu kategorie
16. dub 2018 21:19 #135161
Na webu
www.cesky-fousek.cz
jsem použila šablonu Yoo_chester, placenou. Na předchozí verzi joomly jsem měla šablonu dělanou v Artisteru. V předchozí verzi bylo možné nastavit zobrazení článků jako blog kategorie s tím, že jsem nastavila blog kategorie a zobrazovaly se všechny články z jedné kategorie a ostatní kategorie se zobrazovali jako seznam dole pod zobrazenými články. Nyní nemůžu přijít na to kde to nastavit. zda to vůbec lze.
Předem dkěuji za rady.
Předem dkěuji za rady.
16. dub 2018 23:42 #135162
Odpověď od Cony
Moderátor
A co tedy přesně neumíte nastavit? Ten blog, nebo ty podkategorie? Založte si položku menu typu Blog kategorie a v ní se podívejte na nastavení Možnosti kategorie - Úroveň podkategorií. Popř. to nastavení globálně přímo v nastavení článků.
20. dub 2018 14:23 #135231
Odpověď od Draha
Pokročilý uživatel
nedaří se mi nastavit blog kategorie tak, aby se články z jedné kategorie zbrazili všechny a z ostatních kategorií pouze jako seznam kategorií.
Příklad.
blog kategorie CHOVNÍ PSI
je nasteveno a zobrazí se články z kategorie chovní psi rok 2018
a já potřebuju aby se mi pod tímto blogem zobrazili ostatní kategorie jako seznam (CHOVNÍ PSI 2017, CHOVNÍ PSI 2016 atd) jelikož svislé bočné menu není rozbalovací a myslím, že tato šablona ho ani neumožňuje
Snad jsem to popsala srozumitelně
Příklad.
blog kategorie CHOVNÍ PSI
je nasteveno a zobrazí se články z kategorie chovní psi rok 2018
a já potřebuju aby se mi pod tímto blogem zobrazili ostatní kategorie jako seznam (CHOVNÍ PSI 2017, CHOVNÍ PSI 2016 atd) jelikož svislé bočné menu není rozbalovací a myslím, že tato šablona ho ani neumožňuje
Snad jsem to popsala srozumitelně
20. dub 2018 15:04 #135237
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak mrkněte na to nastavení položky menu, co jsem psal.