Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Hledání podle štítků
04. dub 2018 11:56 #135012
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
v tom modulu si vyberete, dle čeho to chcete filtrovat
04. dub 2018 17:28 #135023
Odpověď od Kamila
Začátečník
Už mi to funguje děkuji za rady. Ale po té co jsme to zreinstalovala, patrně jsme si to někde blbě nastavila na víc místech tak mi to nefungovalo.
díky
díky
11. dub 2018 12:58 #135094
Odpověď od Kamila
Začátečník
Pěkný den,
budete prosím mít někdo radu. Jeden filtr jsme nastavila. Mám to na základě štítků. To funguje skvěle. Ale potřebuju články hledat podle tří kritérií a nejsem schopná to rozlousknout. (přesně tak jak je to v demu manufactory, cpu a location)
joomla-extensions.demo.joomlart.com/index.php/ja-k2-filter .
Zkoušela jsem to i přes dodatečná pole ale to se mi nepovedlo vůbec.
Pomůžete mi někdo drobnou radou co mě postrčí v před. Modul je to chytrý, ale se mnou to bude horší
díky moc za případné rady.
budete prosím mít někdo radu. Jeden filtr jsme nastavila. Mám to na základě štítků. To funguje skvěle. Ale potřebuju články hledat podle tří kritérií a nejsem schopná to rozlousknout. (přesně tak jak je to v demu manufactory, cpu a location)
joomla-extensions.demo.joomlart.com/index.php/ja-k2-filter .
Zkoušela jsem to i přes dodatečná pole ale to se mi nepovedlo vůbec.
Pomůžete mi někdo drobnou radou co mě postrčí v před. Modul je to chytrý, ale se mnou to bude horší
díky moc za případné rady.
13. dub 2018 10:24 #135130
Odpověď od Kamila
Začátečník
Stále bezradně pátrám.
Budete prosím někdo vědět co se všechno nainstaluje pokud je K2 search nainstalován správně. Začínám mít podezření že mi snad něco chybí.
Projížděla jsme různá videa na jedno které udělá přesně to co chci (jak potřebuju forltr je vidět v prvních pár sekundách)
jsem se dostal do stavu kdy asi chybí jedna část a to a na obrázku se to jemnuje PluginParamerty.
Máte prosím někdo radu??
Vážně už nevím co dělám blbě.
Budete prosím někdo vědět co se všechno nainstaluje pokud je K2 search nainstalován správně. Začínám mít podezření že mi snad něco chybí.
Projížděla jsme různá videa na jedno které udělá přesně to co chci (jak potřebuju forltr je vidět v prvních pár sekundách)
jsem se dostal do stavu kdy asi chybí jedna část a to a na obrázku se to jemnuje PluginParamerty.
Máte prosím někdo radu??
Vážně už nevím co dělám blbě.
13. dub 2018 11:14 #135131
Odpověď od Kamila
Začátečník
Pardon podle štítků to už umím ale ne podle dodatečných polí což je zásadní
Nejnovější příspěvky