Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart - vložení nabídky
17. úno 2018 21:56 - 17. úno 2018 21:58 #134240
Prosím o radu....
Ve Virtuemart mám vytvořenou kategorii ,,Nářadí pro klempíře,,
Po rozkliknutí mám další tři podkategorie. Po kliknutí na jednu z nich, v tomto případě třeba ,,Letovací pájky,, bych chtěl dostat do levé části v šabloně NABÍDKU.
V nastavení nabídky takové konkrétní zobrazení nelze nastavit, malinko tápu asi je to pokročilou hodinou....poraďte prosím, nakopněte mě ...díky!
Ve Virtuemart mám vytvořenou kategorii ,,Nářadí pro klempíře,,
Po rozkliknutí mám další tři podkategorie. Po kliknutí na jednu z nich, v tomto případě třeba ,,Letovací pájky,, bych chtěl dostat do levé části v šabloně NABÍDKU.
V nastavení nabídky takové konkrétní zobrazení nelze nastavit, malinko tápu asi je to pokročilou hodinou....poraďte prosím, nakopněte mě ...díky!
17. úno 2018 22:19 #134241
Odpověď od Linelabcz
Admin
Zdravím, pokud dobře rozumím, mělo by stačit nalinkovat kategorii "Letovací pájky" do menu (menu může být i skryté) a modul s nabídkou pak přiřadit k položce menu.
20. úno 2018 13:52 #134294
Odpověď od Tom
Začátečník
Dobrý den, možná jsem to špatně popsal...
Mám kategorii Letovací pájky ve které chci po rozkliknutí vložit nabídku do levé části. Snažím se to v rámci Joomla a Virtuemart nějak pořešit ale zatím marně...nic moc už mě nenapadá )))) ...
Mám kategorii Letovací pájky ve které chci po rozkliknutí vložit nabídku do levé části. Snažím se to v rámci Joomla a Virtuemart nějak pořešit ale zatím marně...nic moc už mě nenapadá )))) ...
20. úno 2018 14:55 #134304
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale odpoved je stejna jako psal Linelab.
Vytvorit polozku menu na kategorii Pajky a k teto polozce priradit modul menu, ktery chcete.
Vytvorit polozku menu na kategorii Pajky a k teto polozce priradit modul menu, ktery chcete.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
20. úno 2018 15:30 #134307
Odpověď od Tom
Začátečník
Když to udělám, tak se mi to zobrazuje i v jiných kategoriích.