Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Výjimky stránek pro mezipaměť/ cache
12. úno 2018 14:52 #134165
Zdravím,
zkoušel jsem nastavit u systémového pluginu pro mezipaměť/cache výjimku na jednu konkrétní stránku v menu a nastavení se neprojevilo. Vždy musím dát výmaz mezipaměti. Kde je chyba? U prohlížeče cache nemám nastavenou vždy ji mažu.
Všiml jsem si, že stejně se do mezipaměti ukládá "page" i když jsem v globálním nastavení měl uloženo že nechci používat mezipaměť.
Existuje ještě jiné nastavení někde?
Díky za info.
D.
zkoušel jsem nastavit u systémového pluginu pro mezipaměť/cache výjimku na jednu konkrétní stránku v menu a nastavení se neprojevilo. Vždy musím dát výmaz mezipaměti. Kde je chyba? U prohlížeče cache nemám nastavenou vždy ji mažu.
Všiml jsem si, že stejně se do mezipaměti ukládá "page" i když jsem v globálním nastavení měl uloženo že nechci používat mezipaměť.
Existuje ještě jiné nastavení někde?
Díky za info.
D.
14. úno 2018 22:23 #134197
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Možná ještě někde na serveru, u webhostingu?
MaK.
MaK.
--- -- -
15. úno 2018 09:12 #134202
Odpověď od David
Začátečník
Na hostingu to asi nebude, při vypnuté cache se mi přesto generuje mezipamet s názvem page, když zapnu cache tak i všechny ostatní moduly.
15. úno 2018 10:09 #134205
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Ještě mě napadlo, že cache se občas nastavuje i v nastavení šablony, případně v různých page builderech. Není to tam?
MaK.
MaK.
--- -- -